Keko gesan da bır zamanlar gelen kaplara tepki vermıyor du ,burada da aynı hıkaye olur mu ne dersın !!
Printable View
Neyin kavgası var hala bu işleri bedava yapmayacak heralde nasıl engelliyorlar yürümesini o zaman körmü kurumlar yada bizmi bir şeyden anlamıyoruz çok garip.
Gelen kaptan sonra kağıdın düşmesine Astor'dan alışkınım, artık şaşırmıyorum :)
üretimi hesaba katarsak bu şirkette kap bitmez
çok benziyor dostum...piyasada güven arttıkça sağlam temelciler de gelecek..şu seçim belirsizliği bitsin vede şu serseri lotlar toplansın o vakit ciddi bir çıkış yapabilme potansiyeli yakalayacaktır...bu gün panik ve güvensiz yatırımcı %1-2 karı gördü mü satıyor...bu panik havası geçtiğinde herkes tutmaya başlayacak..tuttukça da çıkışı ivmelenecek...ben bu düşünce ile tutuyorum..
keltoş deme dostum....twiteerde güzel tanıtımlar yapıyor...şirketini güzel anlatıyor...umarım patron yatırımcı el ele güzel kazanırız...yatırımcıyı memnun eden patron da fazlası ile kazanıyor...buna en güzel örnek gesandır...şirketini kat be kat değerlediler...kendileri de yatırımcıları da kat be kat kazandılar....bence bizim patronlar da bu yolu görmüş olmamalılar...geçmişte sasa patronu da bu yolu tutmuş çok da başarılı olmuştu...
yatırımcısını küstüren patron muafak olamaz...NOKTA..
Keltoşa keltoş demeyelim mı keko ne diyelim :kahkah::kahkah:, keltoş işte ,sırma saç mı dıyelım :kahkah: