-
4,64 e sürekli birisi alış giriyor yüklüce, ama alamıyor, çünkü satılacak mal kalmadı, bu spek çok tedbirli gidiyor, halbuki burayı okusa anlayacak KY kalmadığını, o zaman startı verecek, bu arada CB mal vermez, adamın paraya ihtiyacı olsaydı bu hissenin büyük bir kısmı kendilerinde olduğu için hisseyi 20-25 TL.seviyelerine kadar getirip oradan basardı, milletin eline verirdi, ama yapmıyor senelerdir, uzun zamandırda mal da almıyor, kendi haline bırakmış gibi tahtayı, spek pireleniyor ve çokta ivmelendirmiyor, her an birisi mal basar diye ancak hissenin altın hisse olduğunu sadece patron bilmiyor, bizlerde biliyoruz, bu yüzden satmıyoruz, spek bunu dikkate alsa 6 TL.ye kadar çok rahat sürer,
-
sayın blackm birinci yangında yıl 2006 fiyat 6 45 kagıt dip fiyat 5 40 ben bir lot vermedim bundan sonrada vermeye niyetim yok bu güne kadarda hep almaya devam ettim malın coguda paronda oldugundan bu günlere kadar temettü vermeyen kagıt her sene vermeye başladı nedenmi cünkü mal ellerinde şimdi hem fiyat artıyor hem şirket karı artıyor artık bütün paralar cem bakioglunun cebine bizlerde onun sayesin de faydalanacaz bu kagıt durmaz artık malı kaptıran sattıgı fiyattanda yerine koyamazzzzzzzzz y t d
-
birinci bedelsizde 3 tl den fiyat 21 tl üzerini gördü ikinci bedelsizdede 3 tl den 12 üzerini gördü bunları ben yaşadım bundan sonrsını işallah hep beraber yaşarız onlu yirmili rakamlaraaaaa
-
Sayın Ay09, siz bu hissede en eskilerdensiniz, kaç yangın, kaç bedelsiz sermaye artırımı gördünüz, şimdi bende bu hissede bedelsiz sermaye artırımı bekleyenlerdenim, şirket kaynakları %100 bedelsiz verebilir şu an, bedelsiz çok katmerli olur, yabancı ortaklık bence şu aşamada biraz zor, çünkü biraz daha yol alması lazım şirketin, birkaç sene sonra belki olabilir, sermayesi yıllık 300 milyon TL.ve üstü satışlar için güdük kaldı, en az 72 milyon TL.olmalı,
-
-
Bedelsiz beklemiyorum zira bnce orta olcekli isletme icin yeterli kartonsanin sermayesine bakiniz lutfen...YABANCI ortaklik sansi dusuk tusiadin bu konudaki dusuncesine katiliyorum ohalden dolayi yabanci turkuyeye mesafeli demis...tecrubeli dostlara sorum bu kagitta patron disinda spek var midir?yil sonu fiyat hedefiniz nedir?bn 22 milyon kar ve 7.5 lira hedefim var. Bu fiyattanda 12 bin lotumu satarim. . .ytd
-
İlk çeyrek karlılık rakamlarına göre yıl sonunu normal şartlarda 25-30 milyon arası kar ile kapaması lazım. Şu ana kadar karlılığa olumsuz etki edebilecek bir gelişme olmadı.
Kağıtta patron harici spek olması mümkün değil. Bu kadar toplu kağıtta cesaret edilebilecek bişey değil. Daha önce de söylemiştim kısa vadede bedelsiz açıklaması çok düşük ihtimal. Açıklarsa benim için büyük sürpriz olur.
Yabancı ortaklık bilemiyorum ama yurt içinde bir şirket alımı olabilir. Bu yönde kafamda küçük emareler oluştu ama henüz %1 lik bir tahmin seviyesinde.
Kağıtta bir fiyat hedefim ise yok. Sadece şirketin olması gereken bir değeri var. O da sektördeki son satışlara bakılırsa ortaya çıkar. Daha önce o konuyu da defalarca yazdım. Olması gereken değer Sayın Ghandi'nin satış hedefinin iki katına yakın. Olur mu olmaz mı her beraber göreceğiz.
-
Yanlış bilmiyorsam, hatam varsa düzeltin lütfen propak satılacak.
Kalenobel satıldı 100 m euro değeri.
Propak satışından sonra bakabın da fiyatı iyice netleşir.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.