-
Halka aciklik oranı %25 ama fiili dolaşım oranı %23.72 civarında
Bundan dolayi o madde önemli değil ama daha önemlisi turgg gyo değil bildiğim kadarıyla gyo endeksinde de olmaması lazım şu anda ekran basında değilim müsait olan baksın statüsüne doğrusunu yazsın yanıtmış olmayayım.
-
Doğru , gyo değilmiş .
KV muafiyeti yok galiba.
-
Yazacak çizecek bir şey yok o zaman gazmanbaba bu şirket hisselerini satınca parayı nereye yatıracak diye merak edenlere yeni yatırım stratejimi acikliyorum.
Malum ehtiyar bir bunagin tekiyim artık musluklar tutmaz oldu uyurken kıçımız açık kalınca rüyalar aleminde iken bir bakmışsın göl olmuşsun pacalardan aşağı seller akıyor mecbur ehtiyar bakım bezi kullanıyorsun öyle canının istediğini yiyip içemiyorsun bile hele akşam yağmurlu havada şu bile içmek yasak hal böyle olunca diğil çuvalları dolduran paran pulun olsun istersen holdinglerin olsun para etmez tek para eden kicina bağladığın bez ...
Demek ki benim yeni yatırım yerim kıç bezi [emoji16] bol bol istiflemem lazım.
Son söz dünyalara hakim olsan malın mülkün olsa kartalda arazilerin olsa bile sende takacaksın o bezi kicina arkadaş onun için bu dünyada fazla kasmaya hirsa gerek yok spek kardeşim. [emoji16][emoji106][emoji41][emoji122]
-
İBB meclis gündeminde yok dosya. ağustos ayıda tatil. dosya eylül ayına kaldı.
-
Acı patlıcanı kırağı çalmaz derler o hesap turgg gerçek yatırımcıları şerbetlidirler. Eylülde imar müdürlüğü dosyayı ibb meclisine sevk eder ibb meclisi imar komisyonuna sevk eder belki imar komisyonu da ekim toplantısına görüşünü raporunu yetiştirip ibb meclisinin onayına sunar rapor doğrultusunda ibb meclisi onaylar ve aski işlemi için ilçe belediyeye sevk eder ve askıya çıkar kasım ayı aşkı süreci ile tamamlanirsa aralık itibarıyla itiraz etmeyen hak sahipleri yeni tapularını almaya başlayabilirler.
Aralık-ocak gibi şirket yeni tapulara uygun değerleme raporu için bir firmayla anlaşır güncel değerler ortaya çıkar.
Yönetim kurulu kendisi yada tespit edeceği kişi yada kurumlara arazi satışı yada proje üretimi ortaklık gelir paylaşım modeli vb gibi konularda yetkilendirecegi kişi yada kurumu belirler. 1 yıla kadar da bu işlem meyvesini verir bir sonuca ulaşırız kabaca bu tarz bir yol izlenecek buna göre hazırlıklarımızı yapalım.
Nihayi sonuca ulaşmak için kabaca
12 18 ay arası daha vaktimiz olacak.
Peki bu arada hisse fiyatı ne olur nasıl etkilenir derseniz o tamamen tahtaya sonradan gelen alıcıların dayanma gücü ve olası dışardan gelecek yeni yatırımcıların büyüklüğüyle alakalı olacaktır.
Şahsi beklentim aski süreci bitene kadar 150.160 bandı kuvvetli direnç gibi durmakta o rakamları nasıl buldun diyenlere
Cevaben ise el değiştirme o rakamlar da oldu gibi bir izlenim var .
Son bir not olarakta bu spek efendi de alan satan tutan herkesi bana bağlamaya başlamış yada başlayacak gibi ben kendi halinde ehtiyar bir bunagin tekiyim kim benim deli sacmasi düşüncelerimi dikkate alır da alır satar tutar ...
Dediğim gibi çişini bile tutamayan bunagin dediğini yapmak mi hahhahaa[emoji16][emoji122]
Hade kalın sağlıcakla yine başına güneş geçmiş saçmalamaya başlamışım...[emoji16]
-
Eskiden 3 haneli rakamların hayali kurulurdu bu hissede. Böyle devam ederse 2 hanelere geri döneriz. Tadı fazlasıyla kaçtı. Düşmediği gün kalmadı. Allah yatırımcısının yardımcısı olsun, ben dahil.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Piyasa yapıcılar kağıt değiştirmekle meşguller sınai sat banka al ...
Abidik gubidik olanlara da gömün gitsin formasyonu işlemekte...
Bizde fırsat bu fırsat yakaladığını opüver formasyonu yapmışlar devre kesmişler...
200 300 bin lotu almadan gitmem deyooo...
-
Alpayin şarkısında olduğu gibi eylülde gel olmuş meclis üyesi twit atmış.
Şimdi siyasetle ilgili sayfalarca yazdım sonra sildim manyakmisin sen dedim ne işin var git hamagina yat uyu devir kıçını arada açık kalsın rüyalar aleminde gördüklerini masalları anlatırsın yoksa silivri halâ soğuk ve nemlidir bu yaştan sonra romatizmalarını azdirmaya gerek yok.
Belki de bayramı fırsat bilip şu yeni aldığım yatla göceğin mavi serin sularına yelken acayim.
Patronla bir akşam 1 kadeh raki balık yaparız eski zamanları yâd ederiz.
Dünyaya bir daha mi gelecen ehtiyar ye iç yaşa gerisi tiriviri...
Unutmadan tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim ve mübarek kurban bayramlarını kutlarım allah hayırlara vesile etsin.
Bayramdan sonra sağlıklı sıhhatli olarak buluşmak temennisiyle hayırlı bayramlar...