Printable View
Alıntı: Originally Posted by metalurjist_88 Piyasadan limite işaretleyince gönderiliyor emirler Çok teşekkürler kapattik
Alıntı: Originally Posted by metalurjist_88 nasıl giriyorsunuz hocam ? hangi aracı kurum kullanıyorsunuz? matriks ten de foreks tende emir gidiyor lmt işaretli bende...bu arada tebrikler
14,00 thy long...
Alıntı: Originally Posted by metalurjist_88 Piyasadan limite işaretleyince gönderiliyor emirler Ons altında o da çalışmıyor, "bir şey bozuk değilse düzeltme" sözü gerçekten çok önemli. Edit: 5'in katları şeklinde emir girilebiliyor, 1720, 1725 gibi diğer türlü emir fiyat adımı geçersiz diyor.
Alıntı: Originally Posted by akcay 14,00 thy long... 14,30 flat ben tezgahı topluyorum... %2 bana büyük para...
Alıntı: Originally Posted by cokısacı %5 yükseliş ?!!?!?!?! :(((()))) Kokusu çıkar yavrum be resmen para dağıtıyor şubat ayı ev kirası çıktı :)) hadi hayırlı işler
thy de global almış.. genelde globaldan işlem yapanlar günlükçüdür... yevmiyeci gününe bakar uzun vade düşünmez... neyse ben daha bugün bulaşmıcam... https://i.hizliresim.com/V4Wfww.jpg
Alıntı: Originally Posted by dalgacı 162.300 ve 164.000 e 1/10 ar cort emri girdim stopları 165.775... 160.000 i destek yapacağa benzer. cort emirlerini 163.400 ve 164.000 e çektim...bol şanslar