Ortak benim mevduattaki ana paramın bu ayın 9 da dönüşü var.
Şöyle bir fikir oluştu aklımda benim. parayı 3 bölecem. 3/1 mevduat devam 3/1 bistte devam. 3/1 dolar alacam. riski dağıtmış olacam ne dersin.?
Printable View
Susmak erdemdir şu dünyayı yönetenler ne çok severmiş korku yaymayı kötü geçecek daha kötü double kötü ultra kötü exterme kötü sonra monster killl olacak diyorlar ulan susun yav susun da ölüyorsak ölelim kalacaksak kalalım da ayarlarımızla oynamayın artk.... 1 aydır anamla babamla görüşemiyorum evden çıkıp Allahtan net var...
Bu günlerede gülermiyiz acep
Ha ha ha, hiç de öyle olmadı, videoyu çeken adam biraz panik yapmıştı, ben acıkcası o açıklamaya değil, bana videonun geldiği yere itibar etmiştim. Video yeğenime gelmişti, Dubai portta çalışıyor, yani gemi ve video sanalda değil gerçekti. Ama dedim ya kısmet olmadı. Bilseydim sağlık bakanlığına o gün gönderirdim.
Bu Cruiselari duzenleyen Carnival 2 ayda 50'den 8'e indi. Yanliz felaket hacim var diplerde, sermayenin el degistirdigi belli. Bookinleri 2021 icin artmis bile diyorlar. Noluyor ki? Buna da mi bulassak acaba.
“Booking volume in the last 30 days for 2021 is actually up 9% versus the same time last year,” UBS equity analysts wrote in a March 31 report on cruise lines. “That includes people applying their future cruise credits from sailings that were cancelled this year, but still shows a surprising resilience in desire to book a cruise.”