Printable View
Alıntı: Originally Posted by mrfatih İş bankasından alıyorum hesabınız varsa inceleyin çok basit istediğiniz ülkenin borsasına yatırım yapabilirsiniz 124 ten söylemiştim 138 dolar oldu ama 180 e kadar gidebilir 1-2 günde
Alıntı: Originally Posted by Webster Vakif var olmazmi fatihim Bilmiyorum üstadım iş bankası en iyisi
Alıntı: Originally Posted by mrfatih 124 ten söylemiştim 138 dolar oldu ama 180 e kadar gidebilir 1-2 günde Ben boing deil nastaq hissesi alacagim Yazilim yani
Alıntı: Originally Posted by mrfatih Bilmiyorum üstadım iş bankası en iyisi Oradan hesap acmam bir daha Hesap isletim ucreti kestiler Geri alanaa kadar ugrastim Kapattim tum hesaplari
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben boing deil nastaq hissesi alacagim Yazilim yani Hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
Borsanın sağı solu belli olmaz. Soluksuz 1 ay yükseldiğini de gördüm.
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Borsanın sağı solu belli olmaz. Soluksuz 1 ay yükseldiğini de gördüm. Bu hava 3 gün sürsün yeter tüm kağıtlar %10 yapmaya dünden razı
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben boing deil nastaq hissesi alacagim Yazilim yani Hocam yurtdışı hisse senedi almak, bist hissesi almak gibi mi? Özel bir şart yok değil mi, internette minimum belli bir para şartı yazıyor.