Printable View
Alıntı: Originally Posted by alenichev Tavandan nasıl alıyor. Tavandan ancak birileri satacak ki alacaksın. O yüzden bu kadar tavana birikiyor ya. Tavanda alıcı bekler Satıcı beklerse tavan bozulur
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Minimum yüzde 20 ile 40 arası Kazandıracağını düşünüyorum Petkim’in bakalım göreceğiz Bugün 10 kazandırdı Yarın vadeli yüzde 5 ila 10 arası acar ve spot fiyata göre sekillenir diye tahmin ediyorum.
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Tavanda alıcı bekler Satıcı beklerse tavan bozulur Bende onu diyorum ya. Tavandan almak icin birilerinin satması lazım.
Afyon Çimentoda tam tamına 8 tavan çekmiş biri olarak Rekoru kıran hangi hisse olursa ömür boyu unutmayacağım tüm boğalara duyurulur YTd
Alıntı: Originally Posted by alenichev Bende onu diyorum ya. Tavandan almak icin birilerinin satması lazım. Abi malı olan satar oda satmak isterse Nede olsa açık kapalı Tavandan satan vardı ama bugünki tablo şu idi Kardeşim şu kadar lot bu paradan alırım veren varsa versin idi tavan Budur Yani alıcı en yüksek rakamı teklif ediyor
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Afyon Çimentoda tam tamına 8 tavan çekmiş biri olarak Rekoru kıran hangi hisse olursa ömür boyu unutmayacağım tüm boğalara duyurulur YTd Ben hayatımda hicbir hissemde tavan görmedim Gördüm ama tavan olmadan önce satmıstım. Yani hiç olmadı elimde olan bir hissenin tavan olması Yüzde 18 olmustu ama yanlıs hatırlamıyorsam
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Abi malı olan satar oda satmak isterse Nede olsa açık kapalı Tavandan satan vardı ama bugünki tablo şu idi Kardeşim şu kadar lot bu paradan alırım veren varsa versin idi tavan Budur Yani alıcı en yüksek rakamı teklif ediyor Bosa tartısıyoruz aslında. Adam tavan yapmak istemiş bunu da bir nedene baglamayı arzulamıs Haberde ekstra önemli şey yok. Zaten ürettiği şeyi devam ediyoruz diye haber göndermiş
Alıntı: Originally Posted by alenichev Bosa tartısıyoruz aslında. Adam tavan yapmak istemiş bunu da bir nedene baglamayı arzulamıs Haberde ekstra önemli şey yok. Zaten ürettiği şeyi devam ediyoruz diye haber göndermiş Yok abi tartışmıyoruz Tavan tavan gitmesi için bir sebep olması gerekir oda olunca tavan olur onu kasıt ediyorum ben Misal Afyon çimento bedelli açıkladı kaç gün tavan tavan sonra taban taban Yani bir beklenti oluşması yeterli