burada endişelenecek tek konu şu anda sermaye artırsalar. 2018 sonu bilançoya mı bakarlar yoksa 6 aylığa mı. kaldı ki artık 6 aylığa yetişmeyebilr.
Printable View
burada endişelenecek tek konu şu anda sermaye artırsalar. 2018 sonu bilançoya mı bakarlar yoksa 6 aylığa mı. kaldı ki artık 6 aylığa yetişmeyebilr.
bu arada bu şirkete dahil olmamın nedeni YKB nin düzgün biri olduğunu bilmem. aslında çok ucuz bir şekilde atıldı. rapor olumlu -150 bin civarında borcu yok. dünde sorsanız gene alırdım
12 mart ta uyarmışlar aslında
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/667839
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarkan, Air, Msu2641, devran gibi uzun süreden buyana burada yazan ortaklar Meteak gibi adamların profilini açın bir bakın ne olduğunu anlarsınız bakın arkadaşın nerlerde olduğunu yazayım siz notunu verin. Gen yatırım-bimeks-transtürk-esem-bimeks takılmayın bunların yorumuna diye yazıyorum. Daha gelirler bunun gibiler yeni başlıyoruz
fikrimi söyleyeyim. bence YKB para koyacak. ayrıca zaten bir insan tahta kapandıktan sonra neden hala üzerinde çalışıyoruz diye ısrarla twit vs atsın ve zaman beni haklı çıkaracak. o zaman ne diyeceksiniz gibi ısrarla konuşsun. başka şirket için telefon açar sorarsın birisi çıkar çalışıyoruz der. sahibi birşey söylemez.
ayrıca eminim çok fazla yatırımcısı yok. gene fikrimi söylüyorum dolaşımdakilerin çoğunluğu sürende gibi.
Inşallah arkadaşım böyle olumlu yazılar oldukça biraz hevesleniyoruz bu da fakirin ekmeği