Düzeltmeleri yaptı onayını aldı 3__5 kademeye top çeviriyor iyiylere gider umarım ytd
Printable View
Düzeltmeleri yaptı onayını aldı 3__5 kademeye top çeviriyor iyiylere gider umarım ytd
Şirket bir süredir "yalın üretim" ile ilgili çalışmalara başladı. Genelde şirketler özellikle yurtdışı müşterileri veya ihracat ağını genişletmek icin kalite yönetim sistemi ile ilgili ciddi çalışmalar yapar, yapmakta zorundadır. Bu çalışmalar şirkete bir kaç level atlatır.Ayrıca bu tür çalışmaların uygulanması ile şirkette verimlilik artar, sonuçta kar artar.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşlem hacmi artmaya başladı.
Çok deli bir tahta yapıcısı var.
4. Çeyreği bilmem ama 2021 de borca rağmen ciddi kar bekliyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca bilançoda dipnotlarda 28'e bakarsanız borç yapılandırması nedeniyle bir kereye mahsus 9.4 milyon TL bir gider var. Bu gider olmasa idi şirket zaten şu an karda idi. Bu nedenle önümüzdeki sene hem 16 milyon dolarlık ihracat hem de yukarda bahsettiğim gider de artık olmayacağı için ciddi bir kar bekliyorum. Tabi bu benim beklentim.
Yatırım tavsiyesi değildir.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.