Ziraat Bankası internet şubesinden bakıyorum. Yatırım hesap detayı kısmında saat 19:30 gibi birim fiyatı güncelliyorlar. Bazen ertesi güne sarktığı da oluyor.
Printable View
Bankadan nakit doviz cekmek icin komisyon uygulanirmi? ?!!!
Fıb fonu düşük gelmiş altın yükselişte döviz de dün yukseldi. Niye ekşi geldi anlamadim
Yaşar ve Yunus işin daha çok arge kısmındalar. Firma araştırmaları, temel analiz vb yapıyorlar, alınacak hisseler için alt yapı oluşturuyorlar. Tabi birazda pazarlama tarafı. Fon başladığından beri başarılılar mı, evet ciddi başarılılar. Fonun getirisi konusunda çok başarılılar.
Ama işin pazarlama kısmında bence yanlış strateji uyguladılar. Fona 6000 üzerinde adam çekmişler ama bu 6000 kişinin çoğu 3-5 kuruşu olan ıvır zıvır tipler. Twitterda yazdıklarına ve sorduklarına bakarak bunu net görüyorum. Borsanın düzeltme yaptığı bir dönemde 2-3 hafta fon eksi yazsın (ki bu gayet normaldir) bu tipler çok can sıkar. Fonun doğru ellerde gerçek yatırımcıların elinde konsolidasyonu zaman alacak gibi.
Bu saydığım husus dışında gayet başarılılar.
az önce ziraatten nnf alayım dedim ama fonlar arasında göremedim. listede hedef portföy fonu yok.