Irkların birbiri arasında üstünlükleri fark yaratacak seviyelerde değildir. Ülkeler arasında fark yaratan da zeki, çalışkan ve ahlaklı insanlara verdikleri pozisyonlardır. Gerisi hava civadır...
Printable View
Irkların birbiri arasında üstünlükleri fark yaratacak seviyelerde değildir. Ülkeler arasında fark yaratan da zeki, çalışkan ve ahlaklı insanlara verdikleri pozisyonlardır. Gerisi hava civadır...
HYV - HEDEF PORTFÖY PARA PIYASASI FONU bugun yuzde 25.43 yapmis vay be liderligi kaptirmam diyo........
ya aslında lafım sana değil. ülkedeki %90 çoğunluğun ortak görüşleri dediklerin. kırdıysam özür dilerim. sadece türkiyenin en büyüklerle kol kola ışıl ışıl parlamasına engel olan bu modası geçmiş 20.yy başlarından kalmış, dünyanın çoktan terkettiği klişelerle boğulmamızdan bıktım usandım.
%10'luk bir pay mjb aldım ziraat yatırımdan. pzt duruma göre artırabilirim.
IPB eski sovlarini yapamiyor piyasada tam net bir firsat yok herhalde. Eskiden ne gunlerdi bi gun bi bakardik +%7 , bi bakardik +%4 . O eski halimden eser yok simdi :) Yine de hisse secimlerinin iyi oldugunu dusunuyorum.
Gbc etfleri dun iyiydi aslinda bugunku getiriye yansimamis. Yarina yansir umuyorum.
Ayrica IZB islem gormeye baslamis. Bakalim dagilimi nasil olacak. Istanbul portfoyun basarili serbest fonlarina yatirim yapacak herhalde.
iyi takip etmek lazım bunu ,
PPZ 18.75 takiliyo bugun... gunluk te 6ci...
bugun ilk 6
Fon Kodu Fon Adı Getiri (%)
HYV HEDEF PORTFÖY PARA PIYASASI FONU 0,0662
PPN NUROL PORTFÖY PARA PİYASASI FONU 0,0634
EIL QİNVEST PORTFÖY PARA PİYASASI FONU 0,0517
ECB GLOBAL MD PORTFÖY PARA PİYASASI FONU 0,0499
AAL ATA PORTFÖY PARA PİYASASI FONU 0,0493
PPZ AZİMUT PORTFÖY PARA PİYASASI FONU 0,0488