Aselsanı 20 yıldır alıp satıyorum ancak ciddi oranda girişim 2017 de bölünmekle birte halka arzı %25 çıkardığında girdim tepeden biraz sattım 6$ lardan seinrt yükselmeye başladığı 3,5$ seviyelerine düştü dedik daha düşmez bu kez yüklü girdik ancak aynı süreçde CB ye bağlandı, düştükçe düştü 1,2$, inatla çıkmadım, zoruma gitt, satmadım.
Niye aselsan aldın diyeceksin hangi alışım için söylüyorsun en son aldığımdan bu yana neredeyse 7 yıl geçmiş, bugün asla almam. O zamanlar, bnim aldığım zamanlar yani, şirketin projeleride hedefleride karıda işliyordu (halada işliyor )
Ancak ben aldığım zamanlarda oldukça şeffaftı şirketin cebine gizli eller girmemişti, güvensiz ortamı yoktu, şirket çalışıyor ama şimdiki gibi hem çalışıp hemde köle muamelesi görmüyordu.
Benim siyasi bir tafafım yok 30 yıldır oy vermiş değilim tüm parti ve siyasiler bana göre bir babanın aynı amaca hizmet eden evlatları gibi düşüncede farklı görünselerde amaçları hizmetleri tek amacadır. al birini vur ötekine .
Ancak forumda aselsanın düşürüldüğü durumu görmezden gelen kişilerin akpye yakın düşüncede olan arkadaşların eleştrilerini sanki aselsan şirketine yapılıyormuş bir algı maniplasyonu yapılyor, barsada vede şirketin hesaplarıyla yapılan işlermlerin tümünde iktidarın payı var.
aksine iktidar şirketin yakasından cebinden elini çekse yatırımcısıda abad olur. ben elimdekilerin yarısı artık dayanamadığım için yada güvenemediğim için yenilgiyi kabul edip 1,60$ lardan zararına sattım. ben sattım 2,15$ e yükseldi 7 yıl bekle 2 ayda geldiği nokta beni afallattı erkenmi sattım diye afalladım. şimdi ise strese gerek yokmuş keşke 2,15 ten tamamnı boşaltsaydım diye düşünüyorum, KAAN projesini el birliği ile medyada piyasada güzel pazarladılar gibi geliyor, artık tekrar çıkarm veya bi 5 yıl daha mı süründürür belli değil.
Realist davranıyorum, akp li reisçi vatan evlatları sanıyorki reis yoksa memlekette yok, bu düşünce olduça hastalıklı ve yanlış. Reis dediki bu son seçimim, "Hadi İNŞALLAH" diyorum, artık ona bel bağladım.