Printable View
Alıntı: Originally Posted by Zaf.Dogu Baygın bulup yoğun bakımdayken, Olayı nasıl öğrenmişler ? Popüler olsun haber diye uydurmuşlar, madde kullanmaktan olmuşa benziyor, biri ölmüş biri komada. Kimse o işten ölmez veya komaya girmez.
Alıntı: Originally Posted by pilavli Popüler olsun haber diye uydurmuşlar, madde kullanmaktan olmuşa benziyor, biri ölmüş biri komada. Kimse o işten ölmez veya komaya girmez. :bravo::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Şanzumanı indirip motoru yakmış garibim Bugün yaptırdım bende şanzUmanı değiştirdiler:oleyo:118.000 artı kdv maliyet çıktı.:thumbdown:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Bugün yaptırdım bende şanzUmanı değiştirdiler:oleyo:118.000 artı kdv maliyet çıktı.:thumbdown: Ben o paraya iki tane 1995 araba alırım
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Ben o paraya iki tane 1995 araba alırım Ben 3.5 yıl önce 2006 model otomatik focusu 36.000 e sattım o kadar kısa sürede neredeyse 4 focus parasına bi şanzıman değiştiriyorum
Alıntı: Originally Posted by pilavli Popüler olsun haber diye uydurmuşlar, madde kullanmaktan olmuşa benziyor, biri ölmüş biri komada. Kimse o işten ölmez veya komaya girmez. erkek yaşına veya sağlık durumuna göre pert olabilir lakin kadın devamı yok mu ne koması der....
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Bugün yaptırdım bende şanzUmanı değiştirdiler:oleyo:118.000 artı kdv maliyet çıktı.:thumbdown: Ne Şans Duman etmişler seni abi. Volvonun şanzumanı mı bozuldu?
Alıntı: Originally Posted by MKELES Ne Şans Duman etmişler seni abi. Volvonun şanzumanı mı bozuldu? Allahtan volvo değildi ocağıma incir ağacı dikerdi Focus