hocam nuhları satalım
gelip batıçimentomu alalım diyorsun
yanlış anlamada
attan inip eşeğemi binelim yani
hocam hisseyi alırken ortaklık yapısını görmedin sanırım sen gitmemesi yatırımları yanında birazda bundan
çok iş bilmeyen seslilik sıkıntıdır
Printable View
Sadece bir tahmin, daha ötesi için bir yorum yapamam. Bence şirket XU100 için oynuyor. XU100' e alınınca hem görünürlüğü, hemde endeks hissesi olduğu için hisseye farklı bakılacaktır. Daha önceki genel kurullara katılan ciddi yabancı analist ve yatırım kuruluşu olmuş. Alanlar sıradan yatırımcı da olmayabilir, örneğin emeklilik fonları. Alıp uzun vadeli taşırlar genelde fakat söylediğiniz şeyler doğru. Daha önce bende ifade ettim, 400.000 lot mal ile buralara sürüklediler ve bu malların tamamına yakını olmasa da çoğunluğu yabancıya geçti. Fakat, şu anda yanımda yok, ciddi mal alınan kademelerin bir çetelesini tutmuştum. 25-35 aralığında çok olmasa da yine bir maliyetlenme var. Fakat bu demek değilki yukarı sürmeye devam edecekler. Söylediğiniz gibi, 5000 LOT malı verdiğinizde, 10 kademe bile düşürebilirsiniz tahtayı. Çünkü kademelerde, hem alış hem de satış tarafında 1 LOT bekliyor çoğu zaman ki bu da hiç hoş değil.
Beni iş alınması ve yapılmasından ziyade talebe yetişebileceklermi
fabrikaların modernizasyonu bu iş yükünü kaldırabilecekmi
millet nuha atıp tutuyor da
nuh bu fabrikalar içinde problemsiz kesintisiz
çalışmaya devam edebilecek tek fabrika bence
çimento fabrikaları öyle bakımsızlığa gelemez devreleri yakarsın der işi bilenler
koca koca fırınları sadece yenileme moderinizayon masrafları SADECE BİR FIRININ 60-100 milyon usd arası
heyy yavrum hey sonra nuh çok pahalı neye göre pahalı o vakit
sadece modrnizasyona biz piyasa değerinden fazla para harcadık
frınları bile iki döndümü duran fabrikalara göremi pahalıyız biz
adam sana iş verebilmesi için senin bir kere üretme kapasiten olacak
kapasiten yanında istenilen değerlerde üretmen lazim
bunun için adam gibi çalışan fırınların olmalı ok
ağzı olan konuşuyor
adam işi alıyor fabrikayı bakıma sokuyor
nasıl yetişecek o iş
nuh 4-6 tlusd kurundan yurt dışı avantaja geçirdi
dahada üretebilecek olsa diğer fabrikalara iş gitmez
yurt içi yaprak kımıldamıyor şuan
nuha verdinmi sipraiş o saatte teslim bunu biliyor veren
yani borsadaki bazı temelci geçinen arkadaşlar araştırmadan sıkıyor
pahalı ucuz şöyle böyle
bir çok fabrikanın ben ne durumda olduğunu ben biliyorum araştırdım hepsini
arazi yapısına göre fiyat olsaydı herşey çok daha farklı olurdu da olmuyor
yazılabilecek her şeyi yazıyorumda
bazı şeyleri yazamıyorsun işte.
Çok güzel açıklamışsınız.ağźınıza sağlık.
Pahalı diyorlar neye göre pahalı.yılda 1 milyon kazanamayan şirketlere girenler günde 1 milyon kazanan şirkete pahalı diyorlar. Yurtdışına gram mal satamayanlar ürettiginin yüzde 85 ini ihraç eden şirkete pahalı diyorlar.10 yıldır düzenli temettü verene pahalı diyorlar.istanbulun göbeğinde 10 larca santrali olan önümüzdeki dönemde 2 milyon eski konutun yenileneceği konuşulan kanal istanbul gibi projeye yakınlığı ile o bölgeye yapılacak binlerce konutu düşünürsek nuh pahalımı.son zamanlardaki süper gelen bilançosu içinmi pahalı.güldürmeyin insanı.geçenlerde nuh 30 TL twitter'da biri güya üstadım dediği birine hocam nuh nasıl bir bakarmısınız diyor.oda aman ha çok pahalı hiç bulaşma diyor.ne diyelim. Nuh un değerini biz biliriz.bence nuh her borsada olan yatırımcının portföyünde bir miktar olmalı.bu al sat tavsiyesi değildir.
yaw patron, genel kurul tutanaklarını (geçmişe dönük hepsini) okuyan ve yıllardır nuhçim yatırımcısı olarak bu yaştan sonra doktoramı yapsam üstüne tez yazacak kadar bilgi sahibiyiz çok şükür. biz bunu 8,30 lardayken, endesk 28binlerde, dolar da 1,28 lerdeyken takibe almışız. 10 yıl sürünmüş.... 10 yıl önce 40 lira olsaydı da niye bu 40 lira oldu demezlerdi bence. Gerekli Yatırımını teyfikten önceki rahmetli zamanında yaptı bu. şimdi fıstıklı helva yeme zamanı bence.
haa küresel piyasalarda bir hal olur endesk döner ona bir şey diyemem. kimse diyemez de zaten.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
kagida kötü denedim pahali da demedim.aksine temeli saglam dedim..tek sorun tahtasi 300 e de gider giderde sonra nasil satcan yukarda citinin izmdc deki macerasını anlattim..xxxx kagidinda gidin bakin adam standart 15 bin hergun ortaya biyere yaziyo 3 senedir mali bitiremedi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.