Sn tarlacı siz mi geldiniz yoksa tahtacimi ciziyor. 2 gündür fiyat yukarı gidiyor hayırdır tahtacı.
Printable View
Sn tarlacı siz mi geldiniz yoksa tahtacimi ciziyor. 2 gündür fiyat yukarı gidiyor hayırdır tahtacı.
Maşallah dediğim 2 gün yaşamıyor hahaa uleyn ne şom ağzım varmış tahtacı tahtacı yine kitledin mi malı yoksa çakallık pesindemisin.
istediği kadar çakallık yapsın. dosyalar İBB eylül ayı gündemine girecek pazartesi.
Pazartesi gündeme gelir oradan komisyona sevk edilir bunlar önemli ama benim için daha önemlisi içinde olduğumuz müthiş enflasyon süreci tüm dünya enflasyon baskısı altında bizim memleket zaten hiç kurtulamadı bu enflasyon canavarından arazi ve değerli metaller bu süreçte en güvenli liman onun için zaten sıkıntı yok hatta işime gelir fiyatın yukarı gitmemesi para buldukça alırım atarım kenara elbet bir gün fiyatlar patron spek.
Spek yukarı çekiyor piyasa atlıyor anında aşağı iniyor panikle alanlar satıyor leyn trade manyakları gidip hacimli yerde al sat yapsanız burada spek bozuk para gibi harcıyor sizi.
Buraya da yazalım dursun isler kabaca bu sekil de devam.edecek diye bekliyorum.
Pazartesi yapılacak toplantı işleri malesef bitirmiyor Ama finale gidiş şu sekil de olacak eğer önümüzdeki hafta meclise dosya gelirse ibb meclisi bu dosyayı imar komisyonuna sevk edecek ve görüşünü alacak bu görüş ekim ayı toplantısına yetişirse ibb meclisi rapor görüşü doğrultusunda oylayıp büyük ihtimal kabul edecek ve kamuya duyurulması için askıya çıkartması için ilçe belediyeye yollayacak 1 ay boyunca belediye panosunda ve internet sitesinde plan duracak ve yeni tapu sahipleri anca kendi arazileriyle ilgili itirazlar yapabilecek 1 ayın sonunda 15 gün içersinde yapılan itirazlar değerlendirilecek ve sonuca bağlanacak. Itiraz olmayan parseller resmi olarak yeni tapularını almaya hak.kazanm8s alacaklar. Bu işlemler kabaca yılbaşını bulur diye tahmin ediyorum.
Son solarak malesef memlekette bürokrasi son derece yavaş ilerlemekte isteseler şimdiye kadar çoktan halletmişlerdi. Sabırla beklemeye devam.
Umarım aydınlatıcı olabilmişimdir.
Benim bildiğim bu yönde.
Yukarıda yazdiklarim belediye süreci sakin fiyat hareketlerini buna paralel olarak düsünmeyin tahtacı alıcı gelince basıyor satıcı gelince aliyir garip bir algoritması var fazla.kafa yormayin kısada para kazanmak şansa ve onun insafına kalmış benden söylemesi.
1000 lik plan dosyası 13 eylül tarihli ibb meclis toplantısı gündemine alınmış. hayırlı olsun