Yokluk fonunun malı emanet...
Bugün burda yarın başka yerde.
İşç de işler i bitti..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yokluk fonunun malı emanet...
Bugün burda yarın başka yerde.
İşç de işler i bitti..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler arkadaşlar..
Cautionary akil mantık kalmadı ki adam son dakika bir bastı aklımı aldı..
Bende senin gibi düşünmüştüm aradaki vergi kimden çıkacak tabiki hisse fiyatında...
Emin olmak için sordum.
Küçük yatirimcini canı çok yandı bu Doas, Ereğli çok yazık yerlerde sürünüyor bu şirketler hükümete çok oy kaybetercekler borsanın basindaki beyefendi çok zarar veriyor şirketker kendileri oynuyor.....
BU YORUMU BİR FORUMDAN ALDIM..... adamlar hisse alıyor hükümetten bekliyorlar yükselişi.....Gelecekte çok kaybedecek borsanın doğasını öğrenmemişler......
Napsin garipler her gün zopa yiyince tutunacak dal arıyor olmalı, oy kaybı hikaye kısmı.. belki de bunu yazan oy bile vermeyecek olan azılı bir muhalefet partisinden bir vatandaştır..
Yazık gerçekten çok bilinçsiz yatırımcı var.
Borsaya girerken imzalanan sözleşmeyi bile okumamışlardır belkide.. Şirket iflas ettik battık deyip dükana kilit vursa, yatırdığın para püffff
Hiç tahtası kapanan senete denk geldin mi tohatlı abi
arkadaşlar şu borsayı kötülemeyi bırakın artık. kötü bir şey olsa şirket sahipleri, hükümetler, kurumlar zaten bunu finanse etmezdi. binlerce insan burda çalışmazdı. adam gk yaparken bile en ufak detaya dikkat ediyor ve yılların tecrübeli ceo yardımcısı.
borsa kazanç üzerine kurulu bir sistem. kazanç olmasaydı zaten borsa olmazdı.
ama işte türev ürünler çok sıkıntılı. bunu ağalar dışında yapmak çok zor. çok iyi teminatla slow trade ancak mümkün.
misal bugün bir tahtaya alış yazdın. patron yarın sabah kimin alış yazdığını ad soyad adresine kadar görebiliyor. buna yasal olarak hakkı var.
zarda hile de olur. ama attığın zarı adam zaten biliyor.
Ne olduysa kendimi finansal özgür ilan ettiğim de oldu
Ereğli de malımı kaptırdım maden haberi ile artı GAP da boşluk verdi diye ama onda bile hayır varmış 1 sene o parayla daha çok kazandım şimdi alsam daha karlıyım ve hisse daha ucuz
Temettü hisselerim hepsi de temettü vermiyor bu sene düşünün Türkiye de ilk yılımda yalan oldu temettü işim
Allahtan ABD de düzenli temettü geliri var
7 nisandan sonra VİOP teminatları oransal olarak değişecek
Örneğin: USDTRY için aşağıdaki linkte gösterilen oran gereği USDTRY fiyatının %14'ü başlangıç teminatı olarak alınacak. Yani kaldıraç yaklaşık 1:7 olacak
https://twitter.com/nurisevgen/statu...wMll3Uxfw&s=19