Hektas yatırımlarını büyümesini karlılık yakın vadede olmayacagına ragmen oyak tan finanse ederek yapabilir idi.
Hektas a çizilen kıyafet hayal edilen mümkündü ancak istemediler acaba neden?
Sorumlusu oyak yönetimi pek tabi.
Ytd
Printable View
Hektas yatırımlarını büyümesini karlılık yakın vadede olmayacagına ragmen oyak tan finanse ederek yapabilir idi.
Hektas a çizilen kıyafet hayal edilen mümkündü ancak istemediler acaba neden?
Sorumlusu oyak yönetimi pek tabi.
Ytd
Luks evler, sampanyalar, partiler, purolar v.s
Gusel hayallerdi..
111222333 abimi lifestyle coach olarak kiralayacaktim ama olmadi :(
Kismet degilmis...
senin gerçek yüzün ortaya çıktı halen bu forum da yazabiliyorsun
madem 5 tl bile etmezdi 40 tl lerde niye uyarmadın yatırımcıları parlatma işine giriştiniz
yazık gerçekten en başta sen bu forumda birkaç kişi daha vardı insanları
lüks arabalar içkiler püro resimleri atarak ve destek vererek çok büyük vebal aldınız yazık
ben 1 e 10 gitmiş pahalı 7,5 hedef fiyat verirken neden doğru söylüyor 5 lira etmez diyerek destek vermedin?
şimdi bunları demenin hiç bir değeri anlamı yok malesef
15 TL den itibaren defalarca uyardim.
31-51 arasi belki 20 kere yazdim 2023 un hakkini da yedik bitirdik diye.
http://share.matriksdata.com/shareMa...06271343246274
Geriye donup okursan 2022 eyl ayindan itibaren goreceksin.
Tepe donusunden itibaren 17 TL ye kadar bile dusebilir dedim diye buyuk tepki de cektim ayrica.
Arkadaşlar birbirimizi uyaralım tamam da insaflı olalım,
Dudu hem defalarca uyardı, hepimiz şahidiz hem de hisse 40 lirayken cayır cayır kar ediyordu, o zamanki defter değeriyle şimdiki bir mi? O zaman bu hisse 5 lira anca eder deseydi herke gülerdi dudu'ya. Cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın.
şöyle geriye dönüp bakıyorum da 2016 da 58 milyon dolar hasılat yapmış. 2022 deki hasılatı 421 milyon dolar. Yatırımlar devam etmiş, pet mama, özbekistan, gizemli iştirak agriventis... diğer taraftan arkada Oyak gibi bir dev var. Büyüme menzili çok uzun sürmüş, ülkedeki siyasi olaylardan pek etkilenmemiş. 2022 ye kadar kim nereden girdi ve nereden çıktı ise kar etmiş. Buna kim ne diye bilirdi ki zaten ? Hissesi olan için Hektaş'ı pamuklara sarmaktan başka bir yol yoktu. 2023 den itibaren, ilk kötü gelen bilançoda, uyanmak lazım gelirdi ama kondurmadık. şimdi kulağımıza küpe olsun diye saklıyoruz.