Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Helal olsun bize de ogret be bankaci Hep bankami kazanacak birazda halk kazansin Yoksa halkbankmi sizinki😀😀😀 Şanş diyelim üstadım :) Bizde öğrenemeye çalışıyoruz
Alıntı: Originally Posted by admustafa Şanş diyelim üstadım :) Bizde öğrenemeye çalışıyoruz Sans cidden onemli bu konuda Bakin mesela aydin ustad Sansi var kazaniyor 😃😄😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Ons kudurdu...gram alin demistim demi😃😃 Siz almayınca bende almadım😃 Ama 1401'e düşsün ons alacağım artık Hedef 1401
Alıntı: Originally Posted by Webster Indirimin oldugu gun 250 ustu diyen herkes burada olsun nohta... 400 bekliyorum
Alıntı: Originally Posted by myfinans Siz almayınca bende almadım😃 Ama 1401'e düşsün ons alacağım artık Hedef 1401 Onsu nerden aliyorsunuz ustad tfx mi
Alıntı: Originally Posted by myfinans 400 bekliyorum 400 olsun benden size cay...maks 250
Alıntı: Originally Posted by Webster Onsu nerden aliyorsunuz ustad tfx mi Evet gram/usd var
Alıntı: Originally Posted by myfinans Evet gram/usd var Aslinda acsam iyi olacak tfx i Bundan sonra birikeni grama yatirmayi dusunuyorum