Zaten mevduat ci %15TL,%20$ da vergiyi pesin veriyor.daha cok alirsa o mevduat i da bulamazlar.butce acigi buyuk para lazim.bicak kemige dayanmis.hatta iceri girmis.para bulma isi zor iştir.harcamak kolay.[emoji2957]
Zaten mevduat ci %15TL,%20$ da vergiyi pesin veriyor.daha cok alirsa o mevduat i da bulamazlar.butce acigi buyuk para lazim.bicak kemige dayanmis.hatta iceri girmis.para bulma isi zor iştir.harcamak kolay.[emoji2957]
Sorun da sanırım bu noktada çıkıyor çünkü milyar tl'si olandan da %15 stopaj kesiliyor, bin tl'si olandan da. Aslında bütün vergi sistemimiz bu adaletsizlik üzerine kurulu. Kazanç üzerinden vergi almak yerine, tüketim üzerinden almayı tercih ediyoruz. Bu da asıl vergi yükünü düşük gelirliler üzerine yüklüyor.
İng 1 puan alternatif 0.75 indirmiş hoşgeldini..bu piyasada?? Herkes doların yükselmesinni istiyor gerçekten
selamlar;
Vakıftan 23K benjo 40 gün civarı 2,35 ile bağlandı, faizlerin pert olduğu ortamda başka bir yere de sormadım açıkçası 2-3 dolar için stres olmayayım dedim.