Bunun acıklaması nı yapmıstım ben daha once...sadece bu kagıtta uzuncuyum..3 sey soyledıysem 2 sı olumsuzdur bu kagıtta.Evet hedef fıyatım 260 bu hedefımın sebebınıde yazmıstım.
Sayın eksina ben o yazınızı kaçırmışım acaba bir daha ekleyebilirmisiniz sebeplerini merak ettim....Şimdiden teşekkürler...Benim hedefte 60 varda baştaki iki yok....ytd hayırlı akşamlar
04-02-2021, 20:39
eksina
Alıntı:
Originally Posted by avarak28
Sayın eksina ben o yazınızı kaçırmışım acaba bir daha ekleyebilirmisiniz sebeplerini merak ettim....Şimdiden teşekkürler...Benim hedefte 60 varda baştaki iki yok....ytd hayırlı akşamlar
Avarak geriye dogru gidin araştırın bakın
04-02-2021, 20:56
akrep4401
Alıntı:
Originally Posted by eksina
15000 lotu sanki ben aldırmısım gibi bir durum olmusta bana sinir oldunuz sandım.
Yok be maliyet 25
04-02-2021, 21:05
eksina
Alıntı:
Originally Posted by akrep4401
Yok be maliyet 25
iyi bugun ziraat iyi satmıs normalde vakıf alıcı zıraat satar , vakıf satar ziraat alırdı. Vakıf alıcı tarafta degil..Günlükcüler yarın hepimiz icin stresli bir gun gecirtebilir.
04-02-2021, 21:12
seko82
Alıntı:
iyi bugun ziraat iyi satmıs normalde vakıf alıcı zıraat satar , vakıf satar ziraat alırdı. Vakıf alıcı tarafta degil..Günlükcüler yarın hepimiz icin stresli bir gun gecirtebilir.
Dostum şimdi kaç lotun var ? Allahtan az almışım bir ev parası koyanlar düşünsün bu kağıda çok para bağlanmaz diyordun ?
04-02-2021, 21:21
eksina
Alıntı:
Originally Posted by seko82
Dostum şimdi kaç lotun var ? Allahtan az almışım bir ev parası koyanlar düşünsün bu kağıda çok para bağlanmaz diyordun ?
Dogan görünümlü şahin alır...Bir ev parası kadar yok...
04-02-2021, 21:43
Dvk_Psh
Alıntı:
Dogan görünümlü şahin alır...Bir ev parası kadar yok...
inamam hesap eksterini at :)
04-02-2021, 21:43
eksina
Alıntı:
Originally Posted by seko82
Benim elimdeki az buyuk para ile buna girilmez ornek olarakta bir ev parası kadar demişligimi hatırlıyorum ...ama koyanlar düşünsün diye bir laf ettidimi sanmam mizacıma ters...ne yazdıgımı aradım ama bulamadım.