Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Tsklr ustadim buyur gel dinlen biraz "Cokyorgun" gorunuyorsunuz 😃 :) sormayın 7/24 , bana da rattan lazım aslında. Gelmeniz iyi oldu, yorgunluğumuzu alıyor fonlara olan desteğiniz dualarınız. :)
Alıntı: Originally Posted by verytired :) sormayın 7/24 , bana da rattan lazım aslında. Gelmeniz iyi oldu, yorgunluğumuzu alıyor fonlara olan desteğiniz dualarınız. :) Eyv ustadim Bende gunun yorgunlugunu buradaki mavrayla atmaya calisiyorum..syg
Alıntı: Originally Posted by myfinans 2020'de GPG Plus ve GPG Best geliyormuş. Plus neki Eksi garantilidir kesin 😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Plus neki Eksi garantilidir kesin Serbest fon olacakmış.Nitelikliye yani Şimdiki GPG'nin üst versiyonu
Alıntı: Originally Posted by myfinans 2020'de GPG Plus ve GPG Best geliyormuş. 2021'de de gold ve platinium geldi mi tamamdır bu iş :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Serbest fon olacakmış.Nitelikliye yani Şimdiki GPG'nin üst versiyonu Pangaci bir baksin kac getirecek 😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Pangaci bir baksin kac getirecek 😃😃 Plus Mevduat +2.5, Best Mevduat +3.5 :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Pangaci bir baksin kac getirecek Fon kurulmadan getirisini bildirsin, kurucularıda öğrenir buradan.:)