Bu hissenin SPK tarafından izlenmeye alndıgını biliyorum.
Printable View
Bu hissenin SPK tarafından izlenmeye alndıgını biliyorum.
Asla hissenin yükselmesi istenmez yalnız kimse ilgilenmediği zamanda geçen yıl 65 e çıktığı gün gibi 2 mlyr TL işlem yaptırılıp mal dağıtılır sonra eski tas eski hamam.
SPK bilançodaki bazı değerleri de incelesin 500 mlyn TL bu şirketi yönetmek için nasıl harcanmış çok merak ediyoruz.
Bak sayın patronumuz siz en iyisi bizi sırtınızdan atın bunun yolu çok belli bize bir kar marjı bırakın enflasyon oranında geçip gidelim hem de burada sizin canınızı sikmamis oluruz ...... hikayeleri ve diğer lüzumsuz süreçlerle , bilmiyorum ne dersiniz??? Olmaz mı?
Bu hisse de halen manipülasyon yok diyebilecek yan kollar varmı!Açık ve net olduğunu düşünüyorum.
Asıl amaç hisseyi toplamak değil yatırımcı düşmanlığı yaparak fiyatı baskılayip aşağılara çekmektir.Bu hissede oyunun büyük olduğunu düşünüyorum.
Ey yan kollar ve spek...bugün hissenin %4 civarı düşmesine bir neden uydurun da bizde manipülasyon değil diye düşünelim.Bu manipülasyonun kokusu çıktı dumanı ateşi görünür oldu.Ey SPK neden bu olup bitenlere müdahale etmiyorsunuz.Halbuki Devletimize çok güvenmiştim!
Hisseyi 43.60 seviyesine kadar salıp oralardan almaya çalışacaklar.
Zehir zakkum olsun.Yatırımcının haklarını zorla gaspediyorsunuz.Yazıklar olsun diye düşünüyorum!
Bugün başrollerde satış tarafında Y.F ,Phllp ; alış tarafında Gdk, Dnz.
SPK inanın bu işin üstüne düşse olanları hemen çözecektir diye düşünüyorum. .Biz buradan görüyoruz da onlar hakeza..
AL/SAT ların çoğunluğu karşılıklı.Amaçları hissenin fiyatını aşağı seviyelerde tutarak hisse yatırimcılarıni bıktırıp usandırarak uzaklaştırmak diye düşünüyorum. Bu durum kronik hale gelmiş durumda.
Bir insanın parayı nasıl kazandığı kim olduğunu anlatır sen bunun içinde isen istersen yüzbin tane sanat sergisi aç , TV de poz yap ..
Sadece hisseyi bıraktıklarını söylesinler bakalım ne olacak ama millet hisseden uzaklaşınca burada da Twitter da da orada burada 100 ü geçecek uçacak kaçacak diye yorum yaptırıp ( bunlardan biri de ege bölgesinde profesör) sonra 62 ye çıkar 2.5 milyar işlem yaptır , millete malı dağıt 50 60 aralığından sonra 1 yıl taşıt hammal gibi sonra dön , satın diye bekle , bunun adı ancak hırsızlık olabilir , bir de yancilarina yorum yaptir "yanılmışım" diye ...
Yazıklar olsun bu cinlik göz göre oluyor.