ASELSAN yabancı oranı 18 Mart 2024 % 32,22. 19 Mart 2024 % 32,25.
Fark % 0,03. (Kaynak İş Yatırım).
Printable View
ASELSAN yabancı oranı 18 Mart 2024 % 32,22. 19 Mart 2024 % 32,25.
Fark % 0,03. (Kaynak İş Yatırım).
yükseliş yaşamak istiyor geri geliyor,düşüş yaşamak istiyor gibi öyle duruyor sonra tekrar başa sarıyor aselsan günlükte durumu böyle önemli olan XU100 ayrışma yaşaması şuan için düzeltmeye devam edecek gözüküyor negatif değilim bir anda iyi yükseliş yaşayabilir
o potansiyel var aselsan ytd.
Bu hafta bitsin son çeyrek haftaya açıklanacak o zaman daha net durumu belli olur.
Mart ayı bitsin belediye seçimleri o da bitecektir.
Tunç beyi bende izliyorum ekonomi yorumları mantıklı borsa farklı ekonomiyle aynı olmaz böylede bir durum var önemli olan XU100 değil doğru hisse seçimidir.
Aselsan eşeklik yapıyor yapacak bir şey yok sağlık olsun en azıdan düşüş yaşamaması kabız gibi durması iyidir yaşama şansı verir o yüzden pozitifim aselsan da ytd.
Ayrıca son yılların efsane hisseleri Sasa ve Hektaş daha iyidir Aselsan sadece marka değeri yeterde artar donunda sallar hektaş ve sasa hisselerini gerçek olan budur piyasa son yıllarda değer vermiyor aselsan karlılık ast olandır demek karlılıkta sıkıntı var hisse gereken yükselişi sağlamıyor unutulmaması gereken 2024 yılına iyi başladığıdır haftaya açıklayacağı son çeyrek karı belirleyici olacaktır hissede kısmet diyelim ytd.
Perşembe gününe girdik tahminim merkez bankası politika faizini sabit bırakacaktır borsa için olumlu vatandaş için olumsuz olur geçen ayda sabit kalmıştı politika faizi neyse benim açımdan faiz haram değildir helaldir paraya faiz ödemek zorundalar lakin ben güvenmiyorum merkez bankasına daha net olsun merkez bankası başkanı bağımsız değil gelişmiş ekonomilerde bağımsızdır.
Çok merak ediyorum Sn Mehmet Şimsek sonunu şair yazmış belki yarın yarından da yakındır diye.
KAP: ASELS [ ] ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yeni İş İlişkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1260907
Dosyalar:
Yeni İş İlişkisi 2024-03-21
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı %0,04
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı %0,07
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih 2024-03-21
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları -
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir.
Açıklamalar
Açıklama ASELSAN ile Türkiye
Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı arasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin
ihtiyacı olan askeri ekipman tedariki maksadıyla, 556.500.000,- ABD Doları
bedelli sözleşme imzalanarak yürürlüğe girmiştir.
Bu açıklama Türkiye
Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığından alınan izne istinaden yapılmıştır.