Sayın myfinans, altın fonu dediğiniz ZGOLD, GLDTR ve ALTIN.S mi yoksa ZGOLDI, GLDTRI mi?
Bunlar olur, tradingview veya investing gibi bir siteden spot altınla karşılaştırmalı bir yıllık grafiğine bakın nerede ise bire bir korelasyonları var. Alım satım marjı hisse gibi çok az.
19-04-2023, 09:18
pilavli
Alıntı:
Originally Posted by bisikletci
Benim bildigim esi vefat edene emekli maasinin %75 i veriliyor. Yani babanizin emekli maasi 25 bin TL miydi?
Hayatimda duydugum en yuksek emekli maasi merak ettim ne is yapardi?
Profesör emekli maaşı 27 bin lira, daha yüksek memurlar da var. 25+ emekli alan onbinlerce kişi vardır.
19-04-2023, 09:21
pilavli
Alıntı:
Originally Posted by ayhanol1
Arkadaşlar finans piyasalarına uzak bir insanım. 1 milyon tl. paranız olsa yıl sonuna kadar nasıl değerlendirirdiniz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder ve de iyi bayramlar dilerim.
Profilinizden gönderilerinize bakınca bir gülme geldi, her başlıkta yazınız var, takas dökümlerinden teknik analizlere kadar paylaşımlar yapmışsınız. Uzaktan bu kadar oluyorsa yakını düşünmek zor.
19-04-2023, 09:27
Sugosu82
Alıntı:
Originally Posted by pilavli
Profilinizden gönderilerinize bakınca bir gülme geldi, her başlıkta yazınız var, takas dökümlerinden teknik analizlere kadar paylaşımlar yapmışsınız. Uzaktan bu kadar oluyorsa yakını düşünmek zor.
Harbiden doğru.baktımda bu nasıl bir trollüktür
19-04-2023, 09:56
temel analizci
Alıntı:
Originally Posted by pilavli
Terzi kendi sökügünü dikemezmis belki öyle bir durum vardır :)