Ex enistede onların zerresi yok. O yüzden dedim. Şimdi derviş olmuş müridleri var. Eğer Çanakkale Biga daki Mehdiyi duyduysa oraya koşarak gider yazık oldu kızlara. Onlar kurtulursa başkalarının kurtulamaz bu bildiğin gibi değil. En dünürünün kızına atladı kardeşim boşadı. Aman belim ağrıdı oram buram ağrıdı diye gitmeyin.
Başkanın da, idrak yeteneği epey zayıftır.:oleyo:.
15-02-2024, 20:29
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
Saat 4 de telefon da anlattım hâlbuki. Araba da olduğu için dikkatinden kaçmıştır. Ex enişte direk zehirlenip itlaf edilmesi gerekir durduğu an birilerini tokatlar. Bugün ki fiyatlarla 10-15 milyon tokatlayip battı ve yanında üç beş kişiyi de batırdı.
İmamoğlu: Erdoğan, 'Sisi mi Binali mi?' demişti, kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu
Sisi candır, Binali patlıcandır.
İmza: Reyis
15-02-2024, 21:05
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
Biz Ayhan başkan ile göz muayenesine gidiyoruz oraya gitmişken ters taraftan hortum da sokturalim
15-02-2024, 21:06
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
Saat 4 de telefon da anlattım hâlbuki. Araba da olduğu için dikkatinden kaçmıştır. Ex enişte direk zehirlenip itlaf edilmesi gerekir durduğu an birilerini tokatlar. Bugün ki fiyatlarla 10-15 milyon tokatlayip battı ve yanında üç beş kişiyi de batırdı.
Yahu götü... pardon gözünün içine, baka baka anlatsan yine anlamaz, ne telefonda anlaması?