Bu haber grupta çok da ilgi görmedi sanırım. Umarım sonuçları hakkımızda hayırlı olur.
[Huawei Mate 10 pro ] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu haber grupta çok da ilgi görmedi sanırım. Umarım sonuçları hakkımızda hayırlı olur.
[Huawei Mate 10 pro ] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceden beklentisi satın alınmaması kafamda ? Bıraktı
Ytd
Ben bulamıyorum,yoksa siz bulabildinizmi,2 017 yılının 12.ayinda şirket değerleme yaptırdım diyor ve kapta bunu paylaşmiş mı,
Ya da şirket batıyor.20 sene sonra arsa sattıklarına göre.Pazartesi belli olur ne halt ettikleri adilerin.
6 aylık bilançoda satış bedeli sermayeye eklenmiş halde karşımıza çıkar . Bakalım bu parayı nasıl kullanacaklar ? Daha yeni borçlandilar . Ne gerek vardı ki o zaman buna.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzelin ötesinde bir haber. Hisseye olumlu yansımalı. Faiz oranları arttı. Şirketin kısa vadeli finansal borçları (banka kredileri) 47 milyon küsur. Yıllık faize ödediği tutar 21 milyona yakın. En azından şirkete nefes aldırır bu nakit tutar. Ayrıca yabancı fon veya ortaklık ihtimal dahilinde ise bu satış buna yönelik bir adım da olabilir. Sermaye tavanı da artırılmıştı. Pazarlama ile birleşme adımları da olabilir kim bilir?
Hocam satışın kime yapıldığına dikkat ettiniz mi ? Yine bir deri şirketine. Çok ilginç değil mi sizcede. insan rakibine satar mı? Ben satmazdim [emoji42][emoji32] bu adamlar çok tehlikeli ne yaptıklarını bir anlayabilsek
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.