Acele etme sen bekle 1 den alırsın🤣
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Acele etme sen bekle 1 den alırsın🤣
Uyarı sistemi yanlış çalışıyor 129 kapadı değiştir onu
Sevim bu ne ?
Şirketimiz Yönetim Kurulu, 29.06.2018 tarihinde toplanarak, doğrudan bağlı ortaklığımız Hollanda'da mukim Hürriyet Invest B.V.'nin tamamı ödenmiş 376.206.949,00 Euro sermayesini temsil eden, beheri 1-Euro itibari değerli, tamamı nama yazılı ve pay senedine bağlanmış 376.206.949 adet ve Hürriyet Invest B.V'nin tamamı ödenmiş sermayesinin %100'ünü temsil eden payların toplam 1 (Bir) Euro üzerinden Fatih Berber'e satılarak, devri konusunda karar almıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691254
burada keramet cagrı fıyatı belırlemek ıle alakalı olabılır.cagrı fıyatı belırlenırken hangı esas ve krıterler soz konusu acaba? eger hıssenın son 1-2-3 ay lık gıbı fıyatları baz alınarak hesaplanıyorsa. muafiyet ıstenerek hem kagıdın fıyatı asgıya cekıldı hem de spk gereklı kararı hemen vermeyerek son donem fıyat ortalamasını asagıya cekıyor. spk nın sıtesınde okumak ıstedım ama ılgılı dokuman malısef yok bulunamıyor. 5 farklı hesaplama sıstemınden fiyatı enyuksek cıkan kabul edılır dıyor ama ben bu 5 farklı yontemın detayını bulamadım. buradakı ustad ve hocalarımız kısaca bılgılendırebılırmı bızı acaba?
Sn emilgudea daha önce de yazildi küçük bir tekrar olsun. Zaten batık durumda olan bir firma devredildi. Orda görünen sermaye yok zaten şirket batık durumda idi. Doğan da zamanında sadelestirme adına bu şirketlerin faaliyetlerini sonlandirdi şimdi tamamen kurtulunmus olundu.
Sn ibocan şirket dogandan dolar 4.45 tl iken birim fiyatı 1.61 tl ye alındı. Çağrı olursa bu fiyattan düşük bir çağrı olamaz. Dolar arttıkça da bu çağrı fiyatı artmak zorunda Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğan Medya'yı satın alan Demirörenler, şimdi de Doğuş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in Gulfstream 450 tipi özel uçağını satın aldı. Uçağın bedelinin 12 milyon 250 bin dolar olduğu belirtildi.
Türkiye'deki mal varlıklarının bir bölümünü peş peşe satan işadamı Ferit Şahenk, uzun yıllardır kullandığı Gulfstream 450 tipi özel uçağını da satışa çıkardı.
Vay arkadaş adam çağrı yapmamak için binbir takla atarken 12 milyon dolara kendine özel uçak alıyor. Ulan yatacak yeriniz yok sizin beeee.
Sayın goldman bu haberin kaynağını paylaşabilirmisiniz.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.