Hocam borsada fırsat buldular mı ocağımıza incir ağacı dikiyorlar genelde :) bu sebeple kenardan kenardan gidip ekmeğimizi kovalıyoruz bizde (:
Printable View
Bizim bahçe çok küçük hocam, 800 metrekare falan ama şükür sebzeler yetiştiği zaman ihtiyaçtan fazlasını veriyor toprak, vakti gelen meyvelerden reçelde yaparız nasipse toz şekerlerimiz hazır :)
Yeni hafta tüm dostlara hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar:wave:
https://www.tradingview.com/x/4sy1KOM4/
Pivot rakamları görüldüğü gibi.
" Delirmenin eşiğindeyim "
diyor Franz KAFKA.
Ulaaaaayn ülkece o sınırı aştık. Bu nedir yahu? Arkadaş bu nedir? Biri bana cevap versin. Yok . Yok durun vermeyin sakın. Bunu bana anlatabilecek biri olamaz. Mantıklı bir açıklaması olmaz bunun. O L A M A Z.
Asgari ücret dediğiniz o melanet hırkasını açıkladınız. Ne kadar ?
4,250,00. TL . (Yazıyla dörtbinikiyüzelli TL)
E güzel.
İstanbul . Yav hadi geç. İstanbul'u.
En kıytırıktan bir Anadolu şehirinde. Mesela aklınıza neresi gelirse orası olsun.
Kira kaç para ulan!
Kira diyorum kira. Ev kirası. Hani şu uyumak ve soğuktan korunmak için girilen yer. Başımızın üstünde bir saçak olsun dediğimiz yer. En ucuzundan ...
3,000 olsa....
...
Kaldı geriye koskoca 1,250. TL.
Elektrik, su,
.....
.....
Sustum..
Ne var Televizyon ekranlarında şu anda...Allahaşkına
Survivor da kim ne dedi?
Benim selülitlerim yoksa, benim yağlarım yoksa.....
Bu millet "delirmenin eşiğini geçmiş" artık başka bir alemde.
Knight online hayat offline abi.
Selim hocam durum bundan biraz daha vahim aslında ama bu kötü şartları yaşayanlar Almanların onları kıskandığını, hatta durumları çok kötü olduğu için meyveyi taneyle aldığını düşünüyorlar, birde bu kötü şartları yaşayanlara laf anlatılmıyor, ben uzun süre önce onlar kendi haline üzülmüyorsa ben onlara niye üzüleyim deyip bıraktım, artık herkes hak ettiğini yaşıyor diyorum tabi arada bizlere yazık oluyor hiç suçumuz yokken aynı cezayı çekiyoruz...
Yazmaya kalksam topik 1000. sayfaya ulaşır yenisi açılır Selim.
Bir paket cigara olmuş 30 tl, şimdi içme diyenler olur,
Eeee 30 tl lik tuvalet kağıdı olmuş 90 tl mıçmayalım mı o zaman.
Maaş çekiyorum paraların hepsi yeni basılmış seri numaraları sıralı yeminle,
Bu kadar para basıp, dünyanın vergisini toplayıp, enflasyonu düşük açıklayıp çalışanın emeklinin hakkından alınanlara rağmen bu durumda isek Allah sonumuzu hayır eylesin.