Ohaaaa....işte buna çılgın proje derim işte...hemde çok rant var kesin yaparlar:bravo:
Printable View
geçen hafta köye bacanakların babasının köyüne gittik, bagaja koca bir kabak koydular merakımı yenemeyip bu kabağı tarttım tam 14 kilo geldi, burayı okuyunca gözlerim açıldı kabak zengini olmuşuz anasını satayım
Hakan Özyıldız: Haneler ile Hazine`nin iç borç toplamı eşitlenmiş!
http://www.paraanaliz.com/2018/genel...tlenmis-26746/
Yeni sloganım bu ` battı balık yan going `, bunlar yıllardır borç alıp hamur humur yediler, 6 ayda bir telefon değiştirdiler, araba aldılar, beton aldılar hep borçla yaptılar benim gibiler ise tasarruf yaptı hemide bu hazır yiyicilere ucuzundan fon sağlamak için enflasyon altı faizle bankalara yatırdılar. Bu hazır yiyiciler artık bu borçları ödemez ödeyemez ödemeyecekte peki kim ödeyecek ? Tabiki yine yemeyen tasarruf eden geçmişte de bunları besleyenler ödeyecek. İşsizlik fonundan kaynak aktarımı niyeti belli ediyor o nedenle ben enayi değilim , zaten 3 sene önceden bu hazır yiyicilere kaynak aktarmayı bıraktım gelecekte daha başka neleri olacağını da biliyorum ve tasarruflarımı bu hazır yiyicilere kaptırmaya da hiç ama hiç niyetim yok.
Doğru olabilir mi?
Ek 20358