Originally Posted by
Deniz Ali
Patron kimseyi kontrol edemez hayal görmeyin özel hayatýný çektiði sýkýntý ve acýlarý bile bilmediðiniz bir kadýn Alarko holding amiral gemisine odaklanmýþ bir iþ kadýný var , sizin benim arkadaþým deðil ki ( paraya da ihtiyacýmýz yok çok þükür ) bizi nasýl satýn alsýn benim servetim bana yeter para olmasa onur ve haysiyet en büyük servet zaten patron 1 milyon dolar mý gönderiyor hepimize de git hisse net yaz beni öv diyor hissenin sevdasý veya akrabalýðý yok !
Kurtarsa kurtarsa algyo patron kurtarýr bunu söylemek de gerçekçi ama reklam ve tanýtým ile yabancý dev fonlar gelirse bu hisse normalleþir bu hissenin ky ye ihtiyacý yok tümü satsa keþke hep yabancý fonla reelde alda algyo bu sayede 5 dolarý da geçerdi , ne kadar az ky gelirse fonlar o kadar çok iþtahla bu hisseyi alýr düþüncem bu ,
Hisseye giren Osmanlý yatýrým menkulden adamýn 1 milyon lot almasý 300.000 lot satmasý filan kendi kararý ve isteði muhtemelen patron ile alakasý yok ve haber beklentisi var.
Patronun Alarko holdinge destek verip algyo destek vermediði amiral gemisini koruma iç güdüsü ise de bu hissede gruplar var ve ümidi kesmeleri de söz konusu deðil ,
Bu bilanço yapýsýyla panikle 29-30 l kadar satacaklarsa satsýnlar patron ise almayacaksa almasýn , dünyada bu tarz hisseleri seven mutlaka alýcý gelir bu tahtaya düþüncesinde olduðundan 200.000 lor malýmý hala taþýyorum tanýdýklarým da taþýyor , Twitter da yazanlarýn çoðu maðdur yatýrýmcýdýr bu hisseyi pazarlayan filan ne gördüm ne tanýdým( ucuz kalmýþ gariban hissesidir cahilce astor sasa alfas ….bilmem ne !! gibi balon hisse yatýrýmcýlarý deðillerdir ) ,2 otel sahibi hissenin 3-4 minimum dolar edeceðini en cahil borsacý bile hesaplayabilir ucuz hisseyi almayýn satýn demeyi AYIP gördüðümden susmayý uygun bulurum , elinde hissesi olmayanlar da gelsinler dalgalarýný geçsinler madem Alarko gyo ile tavsiye vermek milli bir görev ve çok önemli olay bu önemli tavsiyelerini versinler ve yenileri uyarmak isteyenler uyarsýnlar sanki Ereðli gibi dev bir sanayi þirketi muamelesi görüyor bu da sevindirici gerçekten ama bilançosu süper pozitif bir hisse bence þahsi kanaatim budur !