Senin kadar artist olamam
Printable View
Sabahta yazdım mide bulandırıcı son zamanlardaki durum.
Ereğli’leri 2.4% zararına verdim , geri alsın almasın, tepki dahi veremedi.
Yerine elimdeki otomotivi artırıp, oto artı holdingle devam.
Herkese iyi hafta sonları.
ABD Başkanı Joe Biden, enflasyonla mücadelede ilerleme kaydettiklerini, yıllık enflasyonun yazdan bu yana yaklaşık yüzde 30 düştüğünü ifade etti
Big dayu ....
viop30..... endeks 30 a göre özellikle kapanışa doğru güçlü görünüyordu......bu sefer kanışta makas aralığını iyi tuttular....Pazartesi için güzel görünüyor.....
mevduat faizlerinin serbest bırakılması kredi faizlerinide etkiler.....faizin serbest bırakılması hisseleri olumsuz etkileyeceği kesin özellikle çok artmış hisselerden uzak kalmakta fayda var....bundan sonra borsadan para çıkışı dolardan çok paranın faize kaymasına neden olacak.....
borsaların bana göre sana göre piyasalar olmadığını sen de ben de biliyoruz....tüm hileler borsalarda mevcut...bir el sizin yaptığınız tüm işlemleri zaten görüyor...hiç bir ekonomik veri kendi doğasında yürümez.... hep hileli verilerle işle yürüyor..... çok şeyler yazılırda kısa keseyim....
Vay anasini nasdaqtan son dakika alimlari ile 13200 u geciyor paxartesi rally ye devam.Bistcileri testerede dogruyorlar. Tam zamaninda kacmisim. Diyorum 16000 e kadar gider. Amerikadaki rally fed den sonra baslar demistim.Parayi dolar yapip amerikalarin yaptigi gibi hisseye yatirin yoksa paraniz siz uyurken çalismaz ama siz ömürboyu çalişmak zorunda kalirsiniz.