aynısını düşünüyorum fatihrüştü kardeşim..
Printable View
aynısını düşünüyorum fatihrüştü kardeşim..
korkunç bir işlem,,,,
zamanında sordugumuzda 100 m verseler satılmaz dedikleri yeri 3 milyon karla mı satıyorlar!!!!
uyyy tam yem**ler,,,!!!
şirketin bir şey kalmadı!!!!???? uyyy!!!???
al ceketi çık !!!??? vay vay vay
kendi iç kaynaklarımızla tahvil ihracını ödeyebiliyoruz diyenler,,,, üç kuruşa merkezi satmışlar,!!!???
herkes çıkmış iyi haber diyor :) vay vay vay???
şirketin bir güvencesi avrdı onu da aldılar,,, vay vay vay???!!!
böyle soy*** görülmedi!!! bu nasıl bist şirketi!!!!
hadi diyin bakalım şirketin nesi kaldı,,,,
gelen üç kuruş parayı tahvile öderler???? o para kimin cebine :)))))))))
düzenin de bu kadarı!!!
Yazık*** ol*** mu denir--- 3 magazası olan fırmaya sattınız vay vay vay,,,,
çakal**ğın kralı***
Eyy iyi haber diyenlere ,,,,
sizler değilmiydiniz bu arsa sınırsız metreye sahip,,,,,
bilmem kaç para eder,,,
50m den asagıya etmez diye,,,,, burada yıllarca yazanlar nerede,,,,
3 kuruşa verilmiş vay avya vay bu na kim inanır???!!!
Ama herkes buna inanmak zorunda !!!???
Bilmem kaç milyon eder dediğiniz arsayı 3 kuruşa vermişler,,, geriye bi ton borç bırakıyorlar,,,, yo dan farksız,,,
bir direği vardı onuda yok ettiler,,,,
pazarlamadan farkı buydu,,, onuda vay vay
derimodun tek güvencesi 318. metre kare arsamıydı kumar salladıkca salladın attıkca attın uctukca uctun bu yazıyı seninin yazmadıgını var sayıyorum yyoksa tepkim daha kötü olurdu hhisseyi leşe cevirdin yatırımcının moralini bozma satmışmı satmış 3 tirilyon kar etmişmi etmiş kasaya girmiş mi girmiş sen ona bak 300 metre kare yere 100 katlı gökdelenmi cıkacaktın o zaman sen alsaydın kim demiş 300 metre yere 50 tr veya yüz tirilyon sen ücyüz metre kare yeri 3000 anladın her halde 300 metrenin belkide yarıya yakını ya yola ya başka yere gider o paraya cok iyi satmışlar ortalıgı bulandırma yerden yere vurdun hisseyi bende cok sevmiyorum idareceleri ama sen yarırımcıların zarar etmesini isretgibi yazdın hissenin ataga kalkacagı gün önünü kapaamak icin her şeyi yaptın fazzla bulandırma yoksa ben haric cok küfür yersin ytd.
dünyanın neresinde 250 metre veya 200 metre kare kullanım alanı olan bir arsaya 17 tirilyona yakın para verildigi artık şirket dönüşü olmayan 2023 vizyonuna göre ataka kalkıyor kimsenin moralini bozma ara şirketi bilgi iste seni tutan yok.ytd
bu rakamları buranın yatırımcısı belirtti. geçmiş yazıları okursan 2013 de bile oraya en az 30m 50m biçenler vardı...
ve arsanın yeri için müşteri ilişkileri "100 m verseler patronlar satmazlar,,," tarafıma denmiş bir kelimedir.
birileri okurda yok derseler,,, telefon kayıtları ortaya çıkarır...
önceki 25m lik tahvili bile iç kaynaklarımız ile ödeme gücümüz var diyen yönetimdir.
onu yeni tahville ödediler.
gecen sene 20 m kredi kullandılar. bir kredi parasını bile odemeye yetmiyor... satılan yerler ipotekli,,, denizbank vb vb vb ,,, satıp ödemek durumundasın,,,
1999 yılındada mal varlıklarını satarak banka kredileri ödendi,,,
ne oldu son 5 yıldır bilmem kaç yıldır büyüyordu da,,, kar ediyordu da,,,
ne oldu,,, tek kalan arsa ve bina o da satıldı,,,
hadi satsan 30 e analrım. borç kapanır,,, biryerden 3-4 katlı yer alırsın....
hadi sattın yerine paranın bir kısmı ile 3-4 katlı bina alıcan mı,,, arsa alıp da üzerine bina dikecen mi,,,
yaparsa anlarım,,,
kendi iç kaynaklarımızla önceki tahvile ödeyebiliyoruz diyen yönetim vardı,,,
sonraki tahvile temmuzda ödenecek,,, arsa ve bina satarak mı?
bilemem kaç milyon tahvil tavanı belirlediler????
bu yolun sonu neresi bir de bakalım,,, 2023 vizyonu ne varmış bir yaz??? :)
insanalr en kötü merkez 1 m2 de olsa yerim var derken o da gitti,,, kredi borcuna,,,
vay vay vay,,,
şirketin gördüğüm yüzünü , şirketin kendi açıkladıklarını yazdım diye moral bozuluyor sa,,
bir günde karar alınıp aynı gün yerini satıyorsa,, gerisini düşün ne kaldı???
yıllarca hisseye binlerce gaz verildi gitmedi,,,
görünen köyün anlattım diye yazılarım önünü kesecek vay be,,,
niye sattıklarını iyi oku,,,
ha küfürler bana ise eyvallah :)
yazdıgım yazılar ne olumlu ne de olumsuz hisseyi etkiler,,,