global ve yerel kumarbazlar kendini boşa tüketiyor,bakalım güçleri nereye kadar. bu sene iyice şapa battılar artık toparlayamazlar.
Printable View
global ve yerel kumarbazlar kendini boşa tüketiyor,bakalım güçleri nereye kadar. bu sene iyice şapa battılar artık toparlayamazlar.
Fed faiz arttıracak dolar vatanına donecek :kahkah:
ocakta 20 milyar dolara cikarmislar piyasadan cekecekleri parayi , bakalim palamiz ne zaman ayi saldirisindan vazgececek..:)
o canaga o kulp takilacak palaaaa..! borsa icin yarin eksi acar eksi kapar..ytd
fed sağ gösterdi sol vurdu gol oldu yarın merkezde sağ gösterip sol vurursa -100 puan düşürürse şaşırmayın :party:
şimdi lütfen yorumlarınızla forumu amacına uygun hale getirip bana yardımcı olur musunuz....
Bu adamlar 25 baz puan artırdı. Beklenen de o idi zaten,
2018 de ise yine 3 artırım diyor....
hatta 2019 projeksiyonunu da belirtip 2 artırım diyorlar....
Bu durumda Usd nin bu negatif seyrinin sebebi nedir....
Tl nin değer kazanması yarinki Mb toplantısıyla ve alınacak kararla mı ilgilidir.
Şimdiden teşekkür ederim
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadas paylasmis fed der ki enflasyon 2019 da 1.9 2020 ve sonrasi icin 2 anca bulacak.
Globalde dolarin basina neler gelecegini anliyormusunuz bu yazidan :yes:
Tl usd siyasi gelismelere bakar ama globalde dolar cok cok kotu
Yaş 54 oldu neredeyse..
Şükür kazanacağımız kazandım.. Var biraz sahip olduğumuz şeyler.. :)
"Geçen yaz yaylada dağlarda yürüyüş yaparken evden epeyce uzaklaşmışım.. Karnım acıktı, susadım.. Bir su bulurum diye iyice uzaklaştım.. Sonra keçilerin çan seslerini duydum.. Bir sürü varsa çobanı da vardır diye o yöne gittim. Ve çoban Arif ile karşılaştım.. Bana su verdi.. Azık torbasını açtı.. Kuru tandır ekmeği, peynir ve kuru soğan yedik. Bir ara "ağam, domatesimiz de olsa iyi olurdu ama, eziliyor diye koyamadım azık çıkınına" dedi... Düşündüm..Sırtımda tüfeğim var.. Cebimde akıllı telefonum var.. Bankada paralarım, hisselerim var.. Akşam mangal yakarım diye terbiye edip de dolaba koyduğum etleri de düşündüm.. Ama Arif'i bulamasam pek de işe yaramayacaklardı.. :)
İşte o zaman bir kez daha anladım ki; Neye sahip olduğunuz değil, neye ihtiyacınız olduğu önemlidir."
Yaş 54.
Olsa ne.. olmasa ne.. :he:
Aksa ne.. akmasa ne.. :oleyo: