Swap kısıtlamasi kaldirilmis . Var birseyler
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Swap kısıtlamasi kaldirilmis . Var birseyler
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiperpower enflasyon.!!
Hiperpower stagflasyon.!!!
Keklemeler kekler beleş.!!
CRASH Tüm HIZIYLA otobanda.!!
KAOS tüm HIZIYLA otobanda.!!
IMF tasması tüm HIZIYLA otobanda.!!!
Daha önce alıntı yaptığım haberdeki 3000 kripto FETÖ cü acaba nerede? :-) :) bence KGF kredisi iyice sulandı. Çürümüşlük var işin içinde. Buram buram FETÖ kokuyor!
Amcası, dayısı olan, bankayla arası iyi olan sanayici krediyi aldı, dolara yatırdı bekliyor dolar yükselsin bozdurayım diye
https://tr.sputniknews.com/amp/ekono...-ne-yapacagiz/
Döviz kurunda yaşanan hareketlilik sonrası ülke ekonomisinde yaşanan olumsuzluk hakkında da konuşan Sivridağ şu ifadeleri kullandı:
"Nefes kredileri verildi. Doların bugün artışının altında yatan yüzde 10 sebepten biri nefes kredileridir. Çünkü kredibilitesi yüksek olan, amcası, dayısı olan, bankayla arası iyi olan sanayici krediyi aldı, dolara yatırdı bekliyor ‘Dolar yükselsin bozdurayım' diye. Krediyi kime veriyoruz? İhtiyacı var mı? Banka müdürü yanımda arıyor, ‘Ağabey çok ucuz kredi çıkıyor, sana vereyim arsa alırsın' diyor.
‘ZİRAAT BANKASI VE HALK BANKASI ASLİ GÖREVLERİNE DÖNSÜN!
Diğer taraftan Ziraat Bankası ve Halkbank'ın kapısını aşındırıyorum, ‘İhracat yapıyorum makinemi yenileyeceğim' diyorum. ‘Bir düşünelim, teminat ne vereceksin?' diyor. Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın asli görevlerine dönmesini istiyorum. Çiftçiye ve esnafa destek olması gereken bankaların ihracat yapan, üretim yapan sanayiciye destek olmasını istiyorum. Kredi kartı vermesini, su faturası almasını istemiyorum."
Tamam yazmayacağım ama gelirinin %95'i dolar cinsi olan egeen gibi bir şirkete TL varlık diyorsun.
Mesela Tüpraş sadece Bist'te olduğu için şu an y.dışındaki rafinerilere göre %50 daha düşük fiyatlanıyor. Kasasında 50 milyon$ fazlası var, cirosu dolar stoğu petrol, bunun neresi TL varlık?
Tarihte en yüksek CDS ne zaman, hangi ulkenin olmuş?
Böyle bir bilgi var mı acaba?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilginç saat 18 i geçti ama benim baka makası halen açmadı
https://pbs.twimg.com/media/Dl7fVjJX4AIXGaa?format=jpg
There's legitimate questions over endogeneity of the credit impulse and what signal -- if any -- it has for growth. But here the credit slowdown is exogenous, the product of a sudden stop in the BoP. We rank Turkey as the most credit dependent EM, contraction in 2019 is likely.:kahkah: