o şekilde denemedim hiç, sabah bir kere alım veriyorum iptal olunca tekrar denemiyorum ama öyle deneyeyim bakalım, belki ortalamayı düşürürüm diye alayım diyorum yoksa bulaşmam bir daha.
Printable View
dün bir arkadaş aşağıdaki fondan bahsetmişti. sanırım osmanlı fonları yeni kuruldu veya tefaşta yeni işlem görüyor olacak ki 6 aylık getiriler görünmüyor. aylıkta ve üç aylıkta harika iş çıkarmış. fon tanıtımı da enteresan geldi bana. sizler ne dersiniz?
Birinci Hisse Senedi Yoğun Fon - OPH
Fonun Stratejisi
Fon, Borsa İstanbul’da Hisse Senedi Piyasası’nda işlem gören hisse senetlerinin analiz edilmesiyle değer yaratma potansiyeline sahip ve temettü verimi yüksek hisse senetlerine orta/uzun vadeli yatırım yapar. Bir hisse senedinde toplam portföyün %10‘undan fazlası olacak tutarda yatırım yapmaz. Haber/olay bazlı hızlı fiyat hareketlerinde kısa süreli pozisyon alabilir ayrıca pahalı bulunan hisselerde pay vadeli kontratları aracılığı ile kısa veya ucuz bulunan hisselerde uzun pozisyon taşıyabilir.
Yatırımcı Profili
Hisse senetlerine yüksek oranda yatırım yapma isteği olan, yüksek risk profiline sahip ve orta/uzun vadede tasarruflarının büyümesini hedefleyen yatırımcılar için uygundur.
Neden OPH
•Profesyonel fon yönetimi, uygun portföy dağılımı ile yüksek pozitif getirili ay oranı.
•Hisse senetleri aracılığı ile iyi varlık dağılımı,
•BIST 100 Getiri Endeksi üzerinde getiri imkanı,
•Vade günü beklemeden, minimum tutar zorunluluğu olmadan kolay alış/satış imkanı.