Bu anlattıklarınız.
Bizim, daha doğrusu benim burada olma sebeplerime uymuyor.
Şunu demek istiyorum.
benim partim senin partinden iyidir geyikleri yapmayı düşünmedim bu topic de yazarken.
Printable View
öncelikle geçmiş olsun. insan cidden üzülüyor ama çevremizde huzur olan ülke varmı zaten. coğrafya kader işte: ( vallahi parasında falan kesinlikle değilim allah şahit böyle şeyler olduğunda bomba yaşam sevinciyle dolu bir genç yerine keşke beni alsaydı dediğim öyle çok oluyor ki.
bu olay bistte bir düşüş trendi başlatırmı dersiniz? bana alternatifsizlik yüzünden en çok 4100'e kadar bi düzeltme yapıp yoluna devam edecek gibi geliyor. his yani.
fon getirilerim neden tefasta yazanın genelde %10-15 fazlası oluyor? acaba tefas vergi kesintisini düşerek mi yayınlamaya başladı getiri oranını..
Isportfoy ile tefas arasinda bir bakim calismasi tarzi bi durum var herhalde. Veya bankalar bazi fonlarin fiyatini dogru cekemedi bugun icin. Vakbn da ijt ve tge fonlarinin fiyatlari guncel degil. Tefasta guncel olmasina ragmen.
ZFB ile ilgili mail yoluyla şikayet yazısına karşılık akportföyden gelen cevaba bakar mısınız
" Yatırım yapılan 20 adet şirket sürekli olarak monitör edilmekte ilgili değişiklikler dönem içerisinde yapılabilmektedir."
sanırım benden başka yazan olmadığı için adamlar kafa bulmuşlar
bende akportföyü monitör ettim , sadece hisseler de değil ,fonlarda da kol kesmek oluyormuş demek ki
hayırlı işler diyeyim