Pozitifin intikamı!
Halkb fena çarpmış, gerçi herkesi çarpmış ama Pozitif unutamıyor tıpkı Sezgin Baran Korkmaz gibi.
Bir de yetmezmiş gibi RTE hayranı😀😀😀😀😀
Bunu demek için girdim ve yazdım😜
Printable View
Pozitifin intikamı!
Halkb fena çarpmış, gerçi herkesi çarpmış ama Pozitif unutamıyor tıpkı Sezgin Baran Korkmaz gibi.
Bir de yetmezmiş gibi RTE hayranı😀😀😀😀😀
Bunu demek için girdim ve yazdım😜
ula sana batan bişey mi var niye sardın şimdi hayırdır?
banka yönetimi biz ky yi çok üzdük bu enflasyonist ortamda 3 yıldır canına okuduk hisse geri alım yapalım dedi de Reis mi engelledi?
banka yönetimi yıllardır amerikadaki yılan hikayesine dönen siyasi dava nedeniyle prestijimiz sarsıldı yatırımcımızı koruma amaçlı dava ile ilgili ky yi bilgilendirelim amerika beni yargılayamaz diye açıklama yaptı da Reismi engelledi?
ula sıçt..nız bo.donu..za sıvansa Reisten bileceksiniz dümbelekler:whistling:
Reisi severim sevmem sana ne
biz para kaybederiz tüm param gitsin ülkem için bizim eleştirimiz bankanın çok kötü yönetilmesi
bizim Reis sevdamızı görmek istiyorsan cerablus,El bab,halep,rasulayn ,tel abyad,afrine bak acı varmı acı :kahkah:
işin özü kamu bankaları çok kötü yönetiliyor yanlış olan bir şeyi eleştiriyoruz
kamu bankaları borsada olmamalı hele hele kar amacı gütmüyoruz diyen banka istemiyoruz
o zaman ne işiniz var borsada derhal terkedin:28:
bu arada 2,5 yıl taşıdığım 5,8 maliyetli bu mendeburun tüm mallarını 13,5 tan sattım
ama dolar bazında bu enflansyonist ortamda tüm hisseler uzaya gitmişken insan dolandırıldığını hissediyor
ama söz gelirse 3,5 tan malları yerine koymaya hazırım:kahkah::evil:
banka yönetimine sevgilerimle selamlar
bende öylesine yazdım ve çıktım:kahkah:
ne oluyor tavana mı gidiyor pardon tabana takas paylaşır mısınız tabanda kaç lot var:kahkah:
tarihe yine not düşelim
11.09.24 mendebur 15,70
takas paylaşamıyorum kusura bakmayın
takas ne la
bu mendebur ve takas:kahkah:
son takas paylaşıp tavana gidiyor algı çalışmasından sonra kaç gündür çim biçme makinesi gibi
resmen biçiyorlar hisseyi
acaba diye düşünüyor insan:whistling:
bugün tavanda kaç lot vardı göremedik:evil:
takas paylaşmadı kardeş:kahkah:
dur ya gülmeyim yarın tavan açar bakarsın mal bulamayız rezil oluruz:kahkah: