Haziran dolar kontratı 25.15 şuanda. 25.24 spot,kontrat zararda değil mi şimdi
Haziran dolar kontratı 25.15 şuanda. 25.24 spot,kontrat zararda değil mi şimdi
20 Temmuz Merkez bankası toplantısına kadar
TL 28 rakamına kadar problem yaratmaz
eğer daha da zorlarsa 20 öncesi acil toplanır faiz kararını revize eder.
20 Temmuz da politika faizini 20 yapacağını düşünüyorum.
o tarihte son zirvesini yapıp yataya saracağını düşünenlerdenim.
böyle böyle mevduat faizi ile politika faizini yakınsayacaklar.
daha sonraki dönemlerde ise hafif meyilli dövizde iniş ve döviz mevduatlarında çözülme beklentisi var bende.
Derdin aylık faizse zaten çoğu 40 yapıyor.Dert günlükse çok para etmez.Hepsi hikaye ayrıcada dün bile dolr alsan % 10 a yakın getirin vardı.Tl ye kim nasıl güvensin.Etrafta kimse tl tutmuyor adamın 2000 tlsi var gidip döviz alıyor.SENDE OTUR TL FAİZİ HESAPLA.Realite !!!!!
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ünlü Türk düşünür ve filozof Tuğçe kazaz hanım buyurmuş ;:bravo:
Tuğçe Kazaz: Erdoğan'ı ekonomiyle darboğaza sokacaklar
Eski manken Tuğçe Kazaz, yeni video paylaştı. Kazaz, "Erdoğan'ı bu sefer ekonomiyle darboğaza getirecekler... Su uyur, düşman uyumaz... Bizlere düşen ekonomi noktasında birlik ve beraberliği tesis etmek. Kutuplaşmalara, fitnelere sebebiyet vermememiz gerekiyor" dedi.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...acaklar/282401
'Ekonomi noktasında birlik ve beraberliği tesis etmek ' cümlesine takıldım.Halka diyorlar ki;boşver yokluğunu yoksulluğunu, evine et girmemiş dert etme,çocuğun iyi bir eğitim mi alamıyor kafana takma,365 gün köle gibi çalışıyorsun 1 hafta tatile mi gidemiyorsun gitmeyiver ne olacak ,herşeyin en ucuzunumu tüketiyorsun, kiranı, faturanı mı ödeyemiyorsun sıkma tatlı canını bunlarla sen gel lüks içerisinde bir eli yağda bir eli balda şatafatlı bir hayat yaşayanlarla bir ol birlik ol.