temel gerekçe :oleyo: bencede mantıklı.. emminin hakkından reyiz gelir.. hortumuna kelepçe takmıştır midesini büzüştürmüştür emminin :evil:
Printable View
Ha pijama ile başbakan karşılama,medya satışının banka kredisi ile yapılması,hükümetin emminin peşini bırakması falan bunlar bilgi ,aralarını ben doldurdum:))))))))
Emminin kasasındaki para çoğunlukla devlet bankasının açtığı kredidir,devlet o parayı oraya koymuştur bu konu unutulmasın arkadaşlar.Ha devlet nerelere ne paralar koyuyor unutuluyor bu mu sorun olacak diyenlere cevabım ise orda para konulan şirketin adı, sanı, cismi, resmi ,gayrıresmi ortaklıkları önemlidir derim.Kimi şirket vardır milyar milyar dolarların hesabı çok yapılmaz kimi şirket vardır bir doları bile nereye harcadığı didik didik izlenir.Emmi bu ara ikinci kategoride.
Valla komplo teorisi diye bir şey yoktur,ortada bir teori ya vardır ya da yoktur,teori varsa da ancak doğru ya da yanlış denebilir.Dedim ya gayrıresmi bir anlaşma yapılmış gibime geliyor diye.O anlaşmanın maddeleri arasında belki de bu danışmanlık işi de vardır:)))))))Emmisiz olur mu elbet ihtiyaç var.Hatta ben onu yedeğe çekilmiş yaşlı golcülere benzetiyorum.Hani bir ara real madridde bir tane vardı nefesi yetmediğinden teknik direktör onu son on dakika oyuna alırdı ,golünü atar olayı bitirirdi.Şimdi adını hatırlamadım.Emminin de elbet günü gelecek,gelmiyecek olsa şimdiye konuşacak bir doholümüz olmazdı,bu topik eski borsa şirketleri topiğine taşınırdı,raks gibi ,medya holding gibi ,çukurova elektrik, asyabank falan gibi.
Reis istese az bişi daha üstüne gitse emmi havlu atardı,reis 916 milyon dolar gibi bir para ile üstelik 675 milyonu devlet bankası kredisi neden bu medya işinin devralınmasını sağladı.Emmi batsa bu şirketler üç otuz paraya kayyumla falan ele geçirilebilirdi.Garip değil mi.
Daha ötesini yazayım o medya işine 916 milyon doları koyacak bir babayiğit varmıydı.Demiröreni saymıyorum o para falan koymadı kredi çekti,o kredi de ondan başkasına çıkmazdı.
mümkündür.. günlükten bakınca tsf ve zl bazlı osilatörler aynı korona dibindeki gibi fiyatında altında kavisliler.. ancak dediğim gibi günlüklerdeki bu olumlu görüntünün selameti, fiyatın haftalık tsf ve zl lerdeki görüntüye göstereceği tepkiye bağlı diye düşünüyorum.. haftalığa kafa kaldırırsa bence yırtar bu emmi :ok:
https://i.hizliresim.com/ymI5jj.png