O zaman sizin işte zor çünkü herkes yalan söyler
Printable View
Benim ilgilendiğim hisseler genelde aşağı yukarı hareketi olan hisseler :) Uzun vadeli yatırım yapayım diyorum ama bir türlü beceremedim kârı gördüm mü satıyorum sonra da bakıp kalıyorum yükselmeye devam ettikçe :) Zarara geçti mi bekliyorum hatta almaya devam ediyorum yanlış yaptığımı da biliyorum ama bir türlü vazgeçemedim bu huyumdan :)
ABD’den icazet alınmadan bir harekat yapılabileceğini düşünüyorsanız aldanıyorsunuz.
Bu gözler bir telefonla serbest bırakılan ne rahipler, hangarlarda çürüyecek ne hava sistemleri gördü. 3 ay önce dillendirilen ambargo konusuna ne oldu? Unutulup gitti, nedeni belli.
Fırat’ın doğusu sorunsalında Türkiye izlediği yol ile pazarlık şansını arttırmak istiyor ki doğru bir tutum ve uluslararası ilişkilerde bu yöntem her zaman izlenir. Bu pazarlık da bir noktada nihayete erecek ve günün sonunda kazanan yine kasa olacak!
Haftalik 0.53 dedigi 38 m.k ya karsilik geliyor.daha ne olsun bence iyi .yalniz okt ve osl iyi gidiyor 25 26 larda son gunlerde .bugun ne yaparlar bilmem.bence sikinti su aradaki bir fon negatif yazinca moral bozuluyor ..misal dun benim 6 fon ortalamasi m.k 25 ti tcd eksi yazinca 19 a dustu.ben fonun getirisine bakmam heybede ne var ona bakarim toplam para ertesi gun ne kadar getirmis tum fonlardan misal 500 tl faiz almisim gunluk .. anaparam ne 700 bin hee derim ki ben bugun m.k 18.50 almisim.(sagolun yujinin verdigi formulle .)
Evet sattımdı güzelde getirdi bu kadar kısa sürede aldığım herhangi bir hisseden daha fazla kazandırdı. Gerçi hissede fonda yaptığım gibi alım yapsam daha da kazanabilirim ama daha fazlada kaybedebilirim birazda zamanlama şansı diyelim :) GL1 sattım GMA alımına başladım onun yerine ilk değişken fonumdu :) Bir süre sonra tekrar dönerim GL1'e