Dayanamadım, ıcbct ye daldım..Umarım buradan vurgun yemem:Sad:
Printable View
Dayanamadım, ıcbct ye daldım..Umarım buradan vurgun yemem:Sad:
sn şekerli kiler bagımlılık yapıyor 1.94 den tekrar girip 2.03 de sattım elimde sembolik olarak 1000 adet kaldı :) kiler hisselerimi cemaş çevirdim 1.91 den :yahoo::yahoo: aynı haraketi cemaş dan da bekliyorum adese devam .... bide sürpriz bobet diye bi hisseye daldım bakalım ne yapacak günün sürprizi ihgzt ve ihyay oldu dün çerezlik almıştım bugün biri tavan digeride 4 kademe kar yazdı iyi ALLAH bereket versin
haftalık ortalaması 1.81 iyi kırıldı aylık aort 1.70 iyi kırıldı kaldı yıllık oda 2.02 yarın bakalım ne yapacak onuda hacimli kıracak mı yoksa desteklere mi çekecek tahtacı amca
Günaydınlar; CEMAŞ ı inceledim az önce skor kartı gayet güzel gözüküyor ve endekse paralel bir hareket yapıyor. Endişem endeksin şişmiş gözükmesi bir düzeltme gelecektir mutlaka ancak bir yandan da seçim öncesi 4000-4500 endeks çerez diyor yorumcular. Bilemedim. Neyse bu günkü duruma göre 5-10.000 alım yapabilirim belki..Tabi ki sadece kendi kararımdır. YTD. Bende de 4k kaldı KLGYO hatta borsada şuan sadece 56k yatırımım kaldı. %5 diyebilirim kabaca:Sad:, Alsata devam birkaç gün:cool:
Portföy son durum..Son dakikalarda ıcbct nin çoğunu sattım zarardan da kara geçtim:whistling:
https://i.hizliresim.com/30qepw8.png
Bende 20k aldım cemaş şuan elimde 800 kaldı:(, ters hareketler yapınca 90,5 ortalamayı 93 den sattım. Bereket versin. KLGYO da 3k kaldı ama epey alıp sattım yine bugün..portföy toplamında tutar olarak 100k yukarısını düşünmüyorum şimdilik ,ama cemaşa yine göz kırptım:wave:YTD