Malesef, bunca yıl dır dır daytrade alışkanlığı beni orta ve uzun vadeli analez yapmamı engelliyor, önce bu alışkanlıktan kurtulmak lazım, belki bikaç yıl sonra
Printable View
Yani ben şunu diyebilmeliyim, eğer orta ve uzun vadeli analiz yapıyorsam.
Geçen aylarda 1720 leri gören endeks cuma günü 1428 i görerek düzeltmesini yabtı, bundan sonra yeni zirveye kadar yukarı devam. "
şeklinde,
yada
Endekis ocak 11 de 1726 tepe yaptı, iki geri bi ileri derken düşüş 1200 lere kadar devam eder.." şeklinde
analiz olarak bunu diyebiliyormuyuz, tabii ki hayır
Hergün ekrana bakan diyemez, çünkü beyin nöronları yeşilken bize hep yükselecek, kırmızıykende hep düşecek algısını yaratır.
hedef yok analez yok, böyle borsacı mı olur.
bizden olsa olsa kumarbaz olur, hadin yazı tura atalım :he:
bi tahtada daha çarpışıyorum orası sığ olduğu için buraya yazmadım.
tam tezgahı topladım gidiyorum ışık yaktı dayanamadım...
merhabalar, Viop'u öğrenmeye çalışıyorum. Deneme amaçlı 2 kısa işlem yaptım. Bunlardan zararım 80 tl iken, hesap özetinde zararım 160 tl görünüyor. Bu neden böyle acaba?
bu nasıl güzel bir hizmet, engin bey'in ellerinize sağlık, hepsini bir araya toplamaya kalksak günler sürecek bilgileri sosyal medyada tek flood ile önümüze seriyorsunuz, teşekkürler gerçekten ben kendi adıma alıntılayıp tekrar tekrar göz atım inceleme fırsatım olacak istersen yönlendiririm seni de .... :)
Bölünmüş bi hisse ise vadelisinde 1 kontrat 200 lota denk gelir. O yüzden zarar 2 katı görünüyor olabilir
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.