Aracına çarpan TIR'a tırmanan adam seyir halindeki sürücüyle yumruklaştı.
Printable View
Aracına çarpan TIR'a tırmanan adam seyir halindeki sürücüyle yumruklaştı.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir grup Suriyeli, otomobillerini park ettikten sonra dileniyor, işleri bitince de otomobillerine binerek ilçeden ayrılıyordu.
Bu durum vatandaşın dikkatinden kaçmadı. Dilenen aile fertlerini toplayan polis dilencileri ilçeden gönderdi.
Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, ithal edilen etlerdeki deli dana hastalığı iddialarına, "2011 haberlerini manşetten veriyorsunuz. Etleri ben yiyorum, o etleri alıyorum. Onun için bütün vatandaşlarım çok rahat olsun" diyerek cevap verdi.
Nükhet Duru: Türkiye’nin en iyi yorumcusu benim.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Deniz Baykal'ın sağlığının hızla düzeldiğini söyledi.
Budak, yürüteçle yürümeye başlayan ve iki aydır kendini çok rahat ifade edebilen Baykal'ın, yeni dönemde Meclis'teki yemin töreninde yer alacağını anlattı.
Mariah Carey'nin 2 yıl önce ayrıldığı nişanlısı James Packer'dan kalan anıları silmek için nişan yüzüğünü 2.78 milyon dolara (Yaklaşık 13 milyon TL) sattığı iddia edildi.
Adana Yüreğir'de 80 yaşındaki Ayten Alataş, judo sporu yapan torunu Ayşe'yi salona götürüp getirirken "Ben de yapabilir miyim?" diye düşünüp kolları sıvadı. 3 aydır judo yapan Ayşe Nine "Bana çok iyi geldi. Fıtığım vardı. Allah'a şükür atlattım" dedi.