Dusemeyen yükselir mi, yukselemeyen düşer mi? Gün sonunda skora göre yorum yaparız artik
Printable View
Dusemeyen yükselir mi, yukselemeyen düşer mi? Gün sonunda skora göre yorum yaparız artik
ÖZETLE: Ben tok alıcıyım..buralarda orta vadeli alım yapmam(2.75 dolar)...3 dolar üzerinde seçimlerde önce mümkün değil mal almam..giderse mendil sallarım.Gıdenin peşinden koşmam:)...dip oluşumdan sonra 5.2 doların aşılmasını beklerim..o ayrı.
sp500 de max. 4300 bekliyordum.4200 gördü.Bence 3.600 görmeli...
Burayı aşarsa burası gibi yorumlarım yok.Yani tek yönlüyüm..bıst100 de 5568 aşılırsa stoploss yaparım ama long olmam..
Birisi dün 587x üzeri saatlik kapanışta uçar dedi..kapanış 5871 oldu..longladın..ama bir saat sonra 5810 oldu..al sana sistem..Bu işler böyle olmaz..batarsınız-battım da...
NİLAY ABLAM DİYOR Kİ: 28 şubattan itibaren (öncesi de) çok dikkatli olun...
genelde geyik yapıyorum..arkadaşlar sormuşlardı..ondan son bir güncel özet geçeyim dedim...
Burası borsa sabit fikir zarar verir..olur da düşüncem değişirse-bunca yazılandan sonra-haber vermek sosyal bir sorumluluk olur..
Bu arenada sen yenisin heralde, geçmiş yazılara bi bak bakıyım en son ne zaman lönk demişim,yaklaşık 3 aydır endekis poz. bile yazmadım iftira atma
Önce 3bin sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut
Ayrıca borsada işlem yapan adam kar ı gördünnü anında döner, tapulu mal mı bu lönk dediğin şey :he:
Ne yani her go go tar tar diyen lönk mü sanıyorsun
meşhur olamadın gitti burada işin gücün millete alıntılamadan laf sokmak ne zaman vaz geçicen bu işlerden burada .
adamsan kim yazdıysa onu alıntılayarak yaz onu yapamıyorsun ama hep ön planda olmak isteyim işine geldinmi bunları yazıyorsun işine geldiğinde eğer endeks gidiyorsa dün yaptığın gibi go go tar tar veya bu endeks düşmez diyorsun sonra çıkıp yukardaki yazıyı yazıyorsun yazdıklarına bir daha bak istiyorsan.
Bist30 FK'sı Matriksin gösterebildiği 2009 dan itibaren en düşük seviyeye gelmiş durumda anlık fiyatlarla. Daha gelecek bilançolar var.
@bozkurt reis burda kim kiminle ekip kim kiminle rakip yazar mısın ben çözemedim kaç senedir