hatırlayamadım...
koç a ne oldu onuda bilmiyorum belki aramızdadır nick değiştirip :he:
:drunk:
Printable View
hatırlayamadım...
koç a ne oldu onuda bilmiyorum belki aramızdadır nick değiştirip :he:
:drunk:
Sohbet odalarında denk geldiğim tecrübelilerden bazıları da yeni akıma uymuş. Teknik analiz 10X gidecek hisseyi bilemez, bu şirketin bu büyüme ile nereye gidebileceğini biliyor musun belki global dev olacak vs şeyler söylüyorlar.
İnsanlara umut vermek kadar kolay bir şey yok, boş mu dolu mu ayırt edebilmek gerekiyor.
İçinde yüksek mühendislik olmayan bir şirketin her hangi bir yere gitmesi çok zor. Dünyada sermeye var, karlı bir iş olduğu anda bir sürü kişi giriyor. 50'ye yakın Solar Panel üreticisi ithalatçısı var. Var olan ve bilinen bir şeyi üretmek gerçekten çok kolay önemli olan karlı bir şekilde pazarlamak ve satış yapabilmek. Buzdolabı, fırın, ütü vs tasarlayıp üretmek artık sorun değil, sorun olur ise ancak patent vs sorun oluyor.
Mesela elektrik/elektromanyetik herkesin bilmediği bir alan orada ilginç ürünler geliştirilebilir. Mesela geçen bir madde geliştirdiler süper iletken dediler. O tip şirketler 1 trilyon dolar hatta daha fazlaya kadar olabilir.
https://www.indyturk.com/node/650571...C4%9F%C4%B1nda
Güney Koreli bilim insanlarından çağ açacak buluş iddiası: Oda sıcaklığında çalışan süperiletken
sorgulamak herşeydir.. merak herşeydir.
körü körüne biat.. tanrı öyle birşsey olmasa gerek. ozaman robottan farkın kalmazdı.
savaş vermek iyidir..
tanrı varsa bile.. tanrı cesaretli olanın yanındadır..
kutsal emlak kitabından öğütler.. yeni bi din :he:
yeni ürün * deneyin.. memnun kalmazsanız.. geçmiş sevaplarınız 30 gün içinde geri iade edilecektir.
:drunk::drunk: