Döviz ,altın ve mevduata bu ara kesinlikle karşı değilim.Önemli olan borsa dışında nakitte kalmak.
Printable View
Döviz ,altın ve mevduata bu ara kesinlikle karşı değilim.Önemli olan borsa dışında nakitte kalmak.
Acizane tavsiyem borsa endeksi şuan Euro bazında 18 cent yani 22 cent in altı bu borsa tarihinde kriz bölgesidir. Ülkemize güvenen insanlar olarak bu günlerin geçici olduğunu düşünürsek bugünler borsacılar için bulunmaz nimet sizin yaşlarınızda 2007 krizine yakalanmıştım o zaman panik yapıp sattığım hisseleri aşağıdan toplasaydım şimdi emekliydim :) o zaman küsüp bir dönem borsadan uzak kalmıştım ama bu kriz sonrasındaki yükselişte emekli olmayı planlıyorum bu zamanda alınan iyi yönetilen şirketlerin hisseleri ileride çok ama çok primlenecek ben her daim döviz ve borsayı yarı yarıya sepet yapıyorum bu zamanlarda %70 dövizdeyim 22 centleri geçtikten sonra yükselişler esnasında bu döviz oranı %20 lere kadar düşer hiçbir hisseye aşık olmayın şirket değerleme hesabı yapmayı öğrenin böylelikle her bilanço dönemi hisselerin pahalı mı ucuz mu olduğunu anlarsınız ayrıca biraz da teknik analiz öğrenmelisiniz yoksa Borsa bu kadar kolay para kazanılan biryer değildir hayırlı günler dilerim...
Bende hisse almak istiyorum ancak seçim ve şu halk bankasının süreci tamamlanmadan çok fazla risk almayı doğru bulmuyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burç yorumu/iddaa gibi analiz.
2005den beri güneştesiniz bir çok kriz gördünüz Petkim 4e inince evi satıcam diyorsunuz petkim 4.70... Yani Doların 1aylık hareketinin tersini yapması evinizi sattırabilecek.
siz bence şimdiden evi ilana verin işler terse gider hisse 1haftada dediğiniz yere gelebilir, Yatırım Tavsiyesi Değildir:)
Lütfen yazmaya devam edin,
yatırım yaparken neler yapmamızı söyleyen bir çok arkadaş var,
Siz de neler yapmamamız gerektiğini söylemiş oluyorsunuz. Çok faydalı!
YTD
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bakın sn oğuzvortex burda yazıyor 2005 de kağıdı alıp aynı yıl nerden sattığım.Geçen yıl kaçtan aldığım falan.Güneş sigortanın ve ilgilendiğim tüm kağıtların ben herşeyini bilirim.Aksa ,isyat ve güneş sigorta hakkında bilmediğim yoktur.O cümlelerde 15 yıldır güneşte olduğum diye bir anlam var mı.
Bak burdaki cümleyi de bir daha oku ben evi barkı satıp hangi kağıda nerden gireceğimi yazmışım.Cümlede petkime girerim diye bir şey var mı..Arkadaş sordu ona örnek olarak hisselerde uygun yerleri yazdım.Ben petkim almam,hiç de almadım.Alacağım kağıt aksadır.Geleceğin apple ı o.Bugünde 11 12 civarında dolanıyor.17 den geldi.Ben 5 e düşerse kelepir olur diye yazdım.Ayrıntılı yazayım da anlama probleminiz olmasın.Size yazacağım mesajları ayrıntılı ve açıklayıcı yazmam lazım anladım ben onu,siz merak etmeyin.
Bak bu yazıda da aksa hakkındaki analizim var.Dikkatli okuma problemin var sn oğuzvortex ,okuduklarını tam kavrayamıyorsun, ben anladım onu cümleleri tam anlamıyorsun ya da dikkatli okumuyorsun.Ama gene de olanca dikkatini verirsen borsanın geleceği en parlak kağıdı hakkında yaptığım analizden bir şeyler öğrenirsin belki.Bu kağıda ilerde gireceğim.Gireceğim zamanı da özelden neden girdiğimle beraber benden yardım isteyen genç arkadaşlara yazacağim.Sn oğuzvortex genelden yazmam çünkü senin gibi her şeyi bilen ve yazdıklarımdan yararlanmayacağını açıkça deklare eden,yazdıklarımın tersini yapacağını söyleyerek benim yorumlarımla dalga geçen arkadaşlar bedava bilgi sahibi olmasın.Yukardaki analizde aylarca yapılan takip emek ve analiz var.Tamam kendimizce yardımcı olalım diye bir şeyler yazmaya çalışıyoruz da ,saygısızlık hoş değil.
Gerçi 20 yıldır borsada olan, sektöründe ilk 5 şirketten biri olan güneş sigortayı ilk duyan,borsaya 20 yıldır kote olduğunu bilip bilmemeyi geçtim, şirketi bile ilk duyan biri ile değil borsayı ekonomiyi falan bile konuşmak ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi.Ama cevap hakkı doğunca insan cevap yazmak zorunda kalıyor işte, diğer okuyanlar kusura bakmasın ben kendi açımdan konuyu burda keseyim.