kaçırmışım.. teşekkürler
Printable View
TEB'de olsun Burgan'da olsun diğer kimi bankalarda olsun bu hoşgeldin günlük oranlarının faiz artışlarında otomatik yenilenmemesi büyük saçmalık. Hadi 90 gün ile sınırlanmasını anlıyoruz bir yere kadar, yeni müşteriyi cezbetmek için pazarlama diyoruz, ama zaten sınırlı olan bu 90 günlük süre içerisinde yükselen faizi yansıtmamanın insanları enayi yerine koymaktan başka bir açıklaması yok. Mevduat sahibi insanlar da enayi yerine koyulmamak için bu kadar mesai harcamak ve alternatif yöntemler üretmek zorunda olmamalı. İşlerin böyle yürümesi çok itici.
Burgan adına güldüren de dese hep ağlatıyor. Belki de ben ters adam olduğum için , herşeye titizlendiğimden müşteri temsilcileri beni görünce şeytan görmüş gibi oluyor. Açıkca çalışmak istemiyorlar benimle. Ben de artık her işimi internetten hallediyorum. Bazen de dublör kullanıyorum.
Bayramdan sonra 32 günlükte %20 ler yeni normal olacaktır. Gecelikleri acele ederek hakkınızı öldürmeyiniz. Y.t.d.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Eurobond konusunda bilgim ve deneyimim malesef yok.Merak ettiğim için gidip bankadaki mt'ne danıştım.10 yıllık 100K usd için 6600usd/yıllık (net) rakam çıktığını öğrendim.Bununla birlikte usd faizlerinin artma durumunu da düşünerek işin içinden çıkamadım.
İlerleyen süreçte gündeme alınabilir.(Tabi ki sizin uzun vade olarak tanımınız farklı olabilir)
Sevgi ve saygılarımla
Arkadaslar,
Olabildigince uygun oranlardan ne kadar para toplarsak kardir diye bakiyorlar napsinlar. Herkes kendine gore hakli, acele etmeden bekleyip guzel biroran alana kadar gunlukte takilmak lazim. Yuksek faiz donemine yeni girildi, net yillik getirinin yuzde 16 lari geçtiği ortamda borsa da zora girer. Kisa kısa bağlayıp takipte kalmak lazim. Ve maalesef yeni faiz oranlari bankalara hemen yansimayacak. Haziran 25-30 arasi iyi bir fırsat.