Originally Posted by
Deniz Ali
Teşekkür ederim , yurtdışı ile ticari anlaşmalar hazırlık görüşmelerim var artık Leyla Hanım veya spekülatörün fiyatı nereye Bağlayacağı baskı yapıp yapmayacakları cidden önemli değil, bu hisseden kazanacağım paranın 3 mislini dış ticaretten 1 senede muhtemelen kazanabilirim.
Spek beye son teklifim şu sen fiyatını 38 tl çıkart söz veririm 100.000 lotu sana sarıcam artık Avrupa ya mal satan imalatçı bir üretici olucam Full +Full ALGYO bekleyerek aylarımı sokağa atmak istemem ama sen bu güzellik yap da 38 den Aşk ile vedalaşalım yarısını. VEreyim sana 38 tl den elimdekilerin yarısını uyar mı !!! Sen de yürüt artık 45-50 -60-80-100 ne yapacaksan yaparsın sonra ! Ytd
Ferden bey harika bir yazı yazmış DUVARA ASTIM BEN DE HER GÜN OKUYACAĞIM BU YAZIYI TWEET atayım her algyo hissedarı da öğrensin müthiş bir çalışma olmuş madde madde çok doğru olmuş !
Speke de açık anlaşma önerdim bakalım dilerse alır dilemezse ben kredi çeker işimi finanse ederim ama 2 aya eli mahkum 40 tl yapacak zaten ! Elin mahkum değilse de sebebini söylersin spek efendi !
Ferden bey sağolun bu kısmetli günde ticari bir anlaşma yapacak konuma geldim mutluyum .
Her şerden sonra bir hayır gelebiliyor herkese de bol kazanç hepimizd piyango çıksın bir yerden inşallah , baytınız açık olur alternatif kazançlarınız olur inşallah hayırlı cumalarınız olsun !