Originally Posted by
hkm
Kapalı ortamda eskiden 15 dakika son varyantda 5 dakikada bulaşabilen hava yolu ile geçen bir virusle karşı karşıyayız.Semptom verenlerde yüzde 2 öldürücü,öldürmediklerinde de bir ton sekel bırakıyor geleceği bellisiz bir hastalık.Amerikada nerdeyse toplumun yüzde 60 ı aşılandı bilinen bir yan etki yok.Hastalığın bilinen etkin bir tedavisi yok ve aşı yüzde 90 koruyor.Hadi yüzde yüzde 90 olmasın 70 olsun 60 olsun.Bu matematikte nasıl bir mantık silsilesi ile aşı olunmuyor ben çözemedim.Hemen hemen tüm tıp camiası uzmanı doktoru prof u sağlık memuru hemşiresi aşılandı.Uzun süredir sağlıkçı ölümleri de azaldı.Gene de herkesin kendi seçimidir ben zorla yaptırılımasına karşıyım ,ama ne bileyim cidden anlıyamıyorum bu aşı karşıtlığını.Siz alanı enfeksiyoncu veya gögüs hastalıkları ya da dahiliye olan bir doktorun aşı olmayın dediğinizi duydunuz mu.Varsa da cidden binde birdir.Neyse ben 2 doz synovac üstüne bıontec oldum imkan verseler 2. doz bıontech i de hemen yarın yaptırırım.Hayat sizin seçim sizin,hemen her konuda insanlar seçimleriyle yaşarlar veya ölürler.