Sıçtı ağzımıza
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sıçtı ağzımıza
Bu hisseyi alan satan varmı ecep . Galip bugün gelirmi ki hisseye tavan yapsa.😂😂😁😁😊😊😊😄😄😉😉😡😬😠😠
Ettirdiğin eşşek yukuyle zararamı yanayım senin yüxünden 10 aydır kaçırdığım onca hisseyemi yanayım nerden bulaştım sana.küfretmeye bile değmezsin
1,70 e kadar önü açık duruyor bassa gaza iki dakikada gider.belkide götürebilir, galibin isi belli olmaz.
Galibin hissesini hala alan taşıyan. Var mi acaba, sahtekar herif tüm borsada dikkat edin
Bende avturda öyle yaptım, 1,64 altında topladım sonra 1,80 üzeri hepsini sattım ,bunu üç defa yaptım vede vedalastim, benden de iyi tokat yedi bu galip gavati, o yüzden yükselemiyor artik korkudan, gerçi ben avturu ve avgyo da yokum sadece takip ediyorum o kadar. Bakıyorum yerinde sayiyor artik, galip başka hisselerde de çarpıldı, icbc de onu iyi carptilar, alarkoda yine öyle, ancak kendi hissedinde milleti kandırıp çarpar galip, hissesini 10 tl yapacakmış, milleti kandırdı ve ky yi soydu okuyorumda.aynısını avturada yapıştırayım da ordada okusunlar.
Mynettekı yorumlarda bi kaç felaket tellalı çıkmış hisseye kayyum atanıcak 0.60 kuruşlara gelicek filan diyorlar maliyet 2.50 nin üzerinde çok zarar var itibar etmemeye çalışıyorum ama insan ister istemez etkileniyor bu konuyla ilgili mantıklı yorum yapabilecek arkadaşlar varmı.çok zararda olmasak zaten bi sanıye durmam bu hissede ama çaresisiz.konuyla ilgili mantıklı yorumları olabilecek kağıtta olan arkadaşlar varmı.yatırım tavsiyesi değildir